Search for content, post, videos

Culorile tropicale sunt in voga in 2011

 

   Pablo Picasso era de parere ca, la fel ca si trasaturile, culorile evidentiaza emotiile unei persoane. De la verde-irizant pana la turcoaz, fucsia, galben sau mov, ti se da unda verde sa iti pui imaginatia la incercare si sa te joci cu toate culorile care iti fac cu ochiul.

   Din secretele din culisele marilor show-uri de moda, am aflat ca make-up artistii au folosit rujuri si creioane de buze pentru a picta pleoapele, obtinand astfel culori mai intense. 

   Totusi, daca esti adepta unui look mai putin electrizant, in tonuri nude, iata care sunt sfaturile pe care ti le recomandam: adauga, inainte de aplicarea fardului, o dunga fina de eyeliner negru la baza genelor inferioare si superioare. Vei obtine un look pe care il poti purta fara rezerve chiar si la locul de munca.

   In acest sezon, make-up artistii au incercat sa readuca in prim-plan machiajul vesel, ludic, plin de culoare si de vitalitate. Rozul cu subtonuri albe este nuanta preferata in materie de culori de rujuri.

   Nici oranjul nu este ignorat, fiind o culoare extrem de importanta in acest sezon. Un gloss oranj, de exemplu, este foarte purtabil, spre deosebire de un ruj oranj mat, care poate fi o optiune neasteptata si extravaganta.

   Asadar, prinde curaj si experimenteaza buzele colorate roz-bonbon si corai, pentru ca astfel de nuante sunt pe val in acest sezon!

Afla totul despre Cum se realizeaza un machiaj. Partea 1, Partea 2, Partea 3

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *