Search for content, post, videos

Cele mai mari greseli pe care le faci cand te machiezi

Inainte de a incepe machiajul, in cazul in care vrei ca noul look sa fie un look perfect, trebuie sa iei in considerare cateva elemente cruciale pe care nu trebuie sa le faci sub niciun chip, erori grave care ar putea ruina complet un look.

Mai jos iti vom oferi cateva exemple dintre cele mai grave erori pe care femeile le fac in machiaj dar si solutiile simple la ele:

Pensarea in exces a sprancenelor In cazul in care in urma pensarii ai ramas fara sprancene sau cu o linie prea subtire pentru a-i mai da un aspect cat de cat, nu-ti mai ramane nimic de facut decat sa astepti o vreme, in care sa lasi sprancenele sa creasca la loc. Desi pare usor, acest lucru este mult mai dificil, tentatia de a elimina firele de par noi care cresc fiind extrem de mare. Este absolut necesar insa sa le lasi sa creasca, pentru a putea observa ce forma se potriveste cel mai bine fetei tale.

Rujul prea inchis la culoare Culorile prea inchise aplicate pe buze te pot imbatrani peste masura deci, nici n-ar trebui sa intre in discutie. Daca vrei sa obtii un look goth dar cand te privesti in oglinda observi ca rujul aplicat este prea intunecat, incearca sa aplici in locul lui un gloss mai inchis la culoare, chiar daca glossul isi are o rezistenta in timp mai scurta. Efortul de a te ruja din nou dupa un timp, suplineste disconfortul unui machiaj nereusit. Sub nicio forma insa nu recomandam aplicarea liniei de contur rujului inchis la culoare.

Prea multe farduri Un artist trebuie sa stie intotdeauna cand sa se opreasca, cand opera sa este desavarsita. La fel stau treburile si in machiaj, unde excesul de zel poate ruina un look care cel putin la inceput, parea promitator. Un machiaj complet la ochi, buze, pudra pe toata fata, roseata in obraji si solutie bronzanta, combinate toate laolalta nu te vor face decat sa arati ami in varsta. Solutia la aceasta problema este cat se poate de simpla: oricat de multe defecte crezi ca ai, nu incerca sa le acoperi pe toate. Concentreaza-te asupra unei singure trasaturi pe care sa o accentuezi prin machiaj. Spre exemplu, in cazul in care vrei sa accentuezi ochii, rezuma-te la ei, aplicand un ruj mai usor, palid si care sa nu iasa in evidenta.

Lipsa de armonie a culorilor Poate ca nu observi atunci cand fondul de ten se termina cu o linie dreapta la baza gatului dar cei din jurul tau vor observa. Armonizarea fondului de ten sau a fardurilor cu restul pielii este cheia unui machiaj decent, in caz contrar dand impresia unui exces de machiaj. Tot in aceasta categorie s-ar putea integra si alegerea unui fond de ten nepotrivit pentru culoarea pielii tale. Ca solutie la aceasta problema, fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin 2 culori diferite de fond care mixate, sa poata da culoarea perfecta pentru piele.

Prea multa stralucire Problema stralucirii (sclipicii) este una reala si de multe ori omisa din sfaturile de profil. Parerea specilistilor ramane neschimbata insa: nicio femeie care a trecut de varsta de 14 ani nu are nevoie de asemenea accesorii pe fata.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *