Search for content, post, videos

Cel mai bun fixator de machiaj

cel mai bun fixator de machiaj

Cel mai bun fixator de machiaj o sa-ti pastreze lookul impecabil chit ca stai 24 de ore treaza, iar dintre acestea 8 ore pe petreci dansand!

 

Practic, acesta este rolul fixatorului de machiaj: sa fixeze machiajul. Multe femei nu au nevoie sa poarte zilnic fixator de machiaj, dar sunt situatii care il cer cu desavarsire. Spre exemplu la nunti, in cluburi, cand ai emotii puternice si incepi sa transpiri sau cand caldura din timpul zilei te determina sa transpiri si la nivelul fetei, un fixator de machiaj iti poate salva make-up-ul pastrandu-l impecabil!

 

Fixatorul de machiaj este recomandat mai ales femeilor cu tenul gras pe care, de regula, fondul de ten, pudra, blush-ul, fardurile, dermatograful, mascara nu se fixeaza perfect din cauza excesului de sebuum secretat de piele pe parcursul zilei. Un fixator de machiaj previne intinderea machiajului. Dar, din toate produsele, care este cel mai bun fixator de machiaj?

 

Pentru a identifica cel mai bun fixator de machiaj trebuie sa-ti cunosti mai intai propriul ten si propriile nevoi. Daca ai tenul gras, atunci ar trebui sa-l folosesti zilnic. Daca il ai normal sau chiar uscat, dar te duci la o nunta care se anunta a fi o petrecere de pomina sau se anunta temperaturi foarte ridicate afara, atunci iarasi ar trebui sa apelezi la un fixator de machiaj,

 

Cel mai bun fixator de machiaj – raport pret-calitate:

Ben Nye Final Seal este un fixator de machiaj accesibil pentru aproape toate buzunarele, raportul pret calitate fiind foarte bun.

 

Pe de alta parte, multi profesionisti in make-ul recomanda drept cel mai bun fixator de machiaj M.A.C Fix+ Spray. Are o formula imbietoare ca miros si protejeaza machiajul indiferent de cat iti transpira fata. Totusi, pretul lui este ceva mai piperat.

 

Skindinavia Makeup Finish Spray este un alt fixator de machiaj care vine, de fapt, in mai multe variante: No More Shine, Bridal, Ten Years Younger, The Original si No glow, in functie de ce ai nevoie. Si acestea sunt intra in categoria – cel mai bun fixator de machiaj – pentru ca pastreaza make-up-ul impecabil chiar si 16 ore. Mai mult, sunt recomandate si pentru tenul sensibil.

 

E.L.F. Makeup Mist & Set Spray este considerat, la randul sau, un bun fixator de machiaj, fiind totodata si foarte accesibil ca pret. Acesta inlatura aspectul de pudra in exces, oferind un plus de naturalete chipului.

 

Exista fixator de machiaj la pret accesibil si de la Avon, acesta fiind la fel de accesibil. Insa eficienta lui nu este la fel de mare precum este cea a unul fixator de machiaj de la M.A.C sau de la Skindinavia.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *