Search for content, post, videos

Ce trebuie sa stii despre machiajul cu tus (eyeliner)

Pentru foarte multe femei aplicarea tusului pe pleoape poate reprezenta o adevarata provocare. Ca sa obtii insa un look ca cel din reviste, misterios si seducator deopotriva, trebuie sa tii cont de sfaturile profesionistilor.

 
Mai intai de toate, inaite sa trasezi linia eleganta de tus deasupra pleoapei trebuie sa fi aplicat o baza de machiaj, adica un fard de culoare deschisa, intr-o culoare neutra.

Tusul se va aplica ulterior cat mai aproape de gene, urmarind practic linia de contur a pleoapei superioare, astfel incat sa nu ramana spatiu gol intre gene si pleoapa.

Nu uita ca pana la uscarea completa a tusului sa tii ochii deschisi, altfel risti sa compromiti machiajul final.

Chanel-Haute-Couture-with-thick-black-eyeliner-on-the-eyelid-and-slightly-blue-glitter-under-the-eye--590x391

O alta observatie pe care o fac make-up artistii este ca aplicarea tusului se numara printre primele operatiuni pe care trebuie sa le faci in machiajul ochilor. Abia la final, dupa ce tusul s-a uscat se poate aplica si rimelul.

In aceasta primavara, tendintele internationale au demonstrat ca tusul colorat a revenit in tendinte, asa ca indrazneste sa fii cu un pas inaintea modei si contureaza-ti pleoapele cu un eyeliner jucaus si colorat!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *