Search for content, post, videos

Ce spune despre tine si personalitatea ta culoarea rujului preferat

Studiile arata ca avem tendinta de a alege anumite culori deoarece le asociem cu experiente emotionante din trecutul nostru.

De exemplu daca o persoana draga tie adora culoarea mov, este posibil sa-ti placa si tie. In cazul in care uniforma de la scoala era rosie, sunt sanse mari sa detesti aceasta culoare.

Iata ce spune culoarea preferata despre tine si personalitatea ta:

Rosu sau nuante de visiniu inchis: Esti increzatoare, excentrica si foarte sigura pe tine. Iti place sa atragi atentia si ai un stil unic.

Citeste si: Motivul pentru care vedetele opteaza pentru rujuri in culori neutre pentru covorul rosu

Corai si portocaliu: Iti place sa experimenteti si sa adaugi un plus de culoare tinutei tale. Esti in general o fire schimbatoare.

Roz si purpuriu: Persoanele care poarta aceasta nuanta sunt in general empatice si ambitioase. Nu se arunca cu capul inainte si iau decizii importante numai in conditii de maxima siguranta.

Citeste si: Ce sa faci inainte sa te dai cu ruj pentru buze perfecte

Maro si gri-maroniu: Persoane nostalgie atunci cand vine vorba de trecut, sunt de incredere si au o latura foarte puternica.

Citeste si: Invata cum sa porti cu stil rujul mat

Culori nude: femeile care folosesc aceste nuante sunt considerate ca fiind timide, insa, de fapt, sunt linistite, echilibrate si de incredere pentru oricine. Prietenii apeleaza la ele pentru orice fel de sfaturi, cu cea mai mare incredere.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *