Search for content, post, videos

Atentie la greselile de machiaj. Ce sa faci ca sa le eviti mereu

Machiaj ochi de pisica

Greselile de machiaj sunt frecvente, desi majoritatea femeilor considera ca stiu sa se machieze. Este important sa cunoasteti aceste greseli pentru ca tenul sa devina mai sanatos si mai frumos.

Folosirea culorilor gresite. Poate fi vorba despre fard de ochi, ruj, contur de buze, pudra sau fard de obraz. Daca culorile aplicate sunt prea inchise sau prea deschise, rezultatul va va dezavantaja. Nu ascundeti culoarea tenului dumneavoastra alegand un fond de ten prea deschis sau prea inchis, veti obtine un machiaj total nepotrivit. Gatul si mainile vor avea o culoare diferita, scotand in evidenta aceasta greseala de machiaj.

Nu aplicati mascara in cantitati mari. Rimelul se foloseste doar sa scoata genele in evidenta in mod subtil. Genele tip paianjen sunt inestetice si un avantajeaza pe nimeni.

Sprancenele sunt oglinda sentimentelor. Adesea se alege gresit culoarea si forma sprancenelor. Daca culoarea sprancenelor este mai inchisa sau mai deschisa decat parul, acestea ar trebui vopsite pentru a evita acest contrast.

Nu conturati buzele excesiv, cu culori nepotrivite rujului  si nu depasiti linia naturala a buzelor.Nu folositi culori de rujuri care scot in evidenta dintii ingalbeniti.

Nu conturati excesiv cu negru ochii in mijlocul zilei.Folositi nuante calde de fard de ochi atunci cand aveti ochii inrositi de oboseala. Nuantele reci va fac sa pareti si mai obosita si veti arata ca si cum ati plans.

Machiajul trebuie sa fie mereu proaspat. Un machiaj care curge este inestetic.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *