Search for content, post, videos

Ascunde cearcanele prin machiaj

Unele cearcane sunt ereditare, altele reprezinta o problema temporara sau urme ale oboselii, dar – indiferent de natura lor – sunt cosmarul nostru cotidian.

Cu toate acestea, pana si cearcanele pot fi pacalite!

Crema potrivita

Indiferent ca sunt sub forma de masca, plasture, crema sau gel, un contur de ochi trebuie sa contina cafeina, vitamina K si derivati de silicon, ingrediente care stimuleaza circulatia sangvina. Aceste creme cresc drenarea in zona si diminueaza pigmentarea. Lasa crema sa actioneze cateva minute.

CITESTE SI

 

Reguli de aur pentru a scapa de cearcane

Solutii pentru atenuarea cearcanelor

Fondul de ten

Desi are o putere de acoperire mai mica decat fardul corector,fondul de ten este suficient in cazul cearcanelor moderate. Aplica-l in strat subtire in zona ochilor si apoi pe toata fata.

Anticearcanul

Fardul corector sau anticearcanul este un produs indispensabil de machiaj. Culoarea acestuia este foarte importanta cand vine vorba de alegerea lui. Trebuie ales cu un ton mai deschis decat culoarea naturala a tenului.

Un alt aspect important este pigmentul, cele mai eficiente anticearcane fiind cele cu pigment galben. Galbenul neutralizeaza un spectru foarte larg de nuante inestetice. Textura este un alt aspect de luat in calcul in alegerea produsului de machiaj corector, cele compacte fiind preferatele doamnelor.

Fixarea corectorului

Aplica o tusa fina de pudra pulbere, astfel incat sa fixeze corectorul, dar sa nu intre in ridurile fine si sa le evidentieze. Evita sa folosesti farduri albastre, verzi sau mov si mergi mai degraba pe machiajul natural, auriu sau bej fin. Rimeleaza-ti doar genele superioare si insista pe cele de la coada ochiului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *