Search for content, post, videos

Alege culoarea perfecta pentru unghiile tale!

 

 
   Datorita diverselor tonuri de piele existente, se impune alegera cu atentie a nuantei care sa se potriveasca perfect unghiilor tale. Iata cateva sfaturi, care speram ca-ti vor fi de folos in cazul in care va trebui sa alegi dintr-o multitudine de culori pe aceea care ti se potriveste cel mai bine. 
 
   Alegerea corecta, in deplina concordanta cu pigmentul pielii, este foarte importanta deoarece ajuta la definitivarea look-ului, motiv pentru care va trebui sa fii atenta la optiunea pe care o vei face in acest sens.
 
   Chiar daca tendintele in manichiura se schimba de la an la an, nu inseamna ca va trebui sa optezi pentru intreaga paleta cromatica propusa. Exista unele culori care pur si simplu nu se potrivesc cu anumite tonuri de piele, motiv pentru care specialistii te atentioneza sa faci alegerea corecta, indiferent de nuantele care sunt in trend.
 
   Daca pentru sezonul de vara sunt recomandate nuantele luminoase, in deplina concordanta cu tendintele in moda si vremea insorita, pentru sezonul rece poti opta pentru lacurile de unghii in culori mai inchise si tonuri de pamant. Incearca sa alegi culoarea ideala, in functie si de sezon, intrucat ai sansa sa o gasesti pe aceea care ti se potriveste datorita varietatii de nuante existente in magazinele de specialitate.
 
   Pentru o alegere inspirata testeaza culoarea pe propria unghie, deoarece chiar daca iti place nuanta pe care o vezi in sticluta poti avea surpriza ca pe unghie ea sa nu-ti mai produca acea incantare de care ai fost cuprinsa la inceput si acest lucru se datoreaza tocmai pigmentului pielii tale. 
 
   Asigura-te ca vei alege lacul de unghii care va reusi sa ofere mainilor tale o frumusete naturala. Totodata, incearca sa asortezi culoarea lacului de unghii cu aspectul general.
 
   Ca orice accesoriu, acesta trebuie sa se potriveasca cu stilul abordat si, de ce nu, cu imbracamintea. Si nu uita: nu doar alegerea culorii conteaza, ci si textura. Ea este cea care confera un model de unghii cu un anume aspect: perlat, stralucitor sau mat.
 
   Daca ai unele dubii referitoare la nuanta care ti s-ar potrivi cel mai bine, consulta-te cu manichiurista, deoarece ea are suficienta experienta pentru a-ti recomanda culoarea ideala care ti s-ar potrivi. In acest fel, vei fi in masura sa faci cea mai buna alegere.
 
   Daca exista testere disponibile in magazinul de unde vrei sa-ti achizitionezi lacul de unghii, incearca-l inainte de a-l cumpara. Nu-l aplica doar pe varful unghiei, deoarece nu-ti vei putea da seama daca aceasta este nuanta ideala pentru tine. Aplica lacul de unghii pe intreaga unghie, in doua straturi deoarece numai in acest mod vei fi pe deplin multumita de alegerea facuta.
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *