Search for content, post, videos

5 produse de machiaj de nelipsit din geanta

Mica, mare, medie, indiferent de dimensiune, geanta unei femei este vesnic neincapatoare. Lucruri folositoare, obiecte total inutile, chitante, hartii si diverse produse de machiaj ajuncate aiurea. Exista insa 5 articole de machiaj esentiale pe care toate femeile trebuie sa le poarte in posete in orice moment al zilei.

Un aparat de intors genele. Revista internationala “Glamour” atrage atentia ca acest obiect este indispensabil unui look expresiv. Fotografia alaturata arata impactul pe care il poate avea folosirea lui. Asadar, merita cumparat!

Un dermatograf inchis la culoare, negru sau maro, de preferinta ambele. Acesta va oferi “putere” privirii oricarei femei.

Mascara. Daca tot sunt arcuite genele de la aparatul de intors, de ce sa nu fie si mai bine conturate? Piata produselor de machiaj ofera o gama foarte larga de mascara, care pune accent fie pe volum, fie pe alungire, fie pe ambele.

Anticearcan. Degeaba sunt ochii frumosi daca sunt “umbriti” de cearcane. Este aproape imposibil ca, pe parcursul zilei, machiajul aplicat de dimineata sa se mentina intact, iar oboseala dupa o zi de stat la cursuri sau la munca isi spune cuvantul asupra tenului. Un anticearcan potrivit culorii tenului, chiar cu o nuanta mai deschis, improspateaza orice look si va sterge “urmele” zilei de pe fata.

Fard de pleoape usor sclipitor. Accentul in cazul acesta se pune pe “usor”, pentru a nu transforma  un chip frumos intr-unul “ieftin”. Nuantele bej si “champagne” sunt ideale si corecta aproape orice tip de machiaj.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *