Search for content, post, videos

5 pensule care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj

Se intampla adesea sa acordam mai multa atentie fardurilor pe care le avem in trusa de machiaj decat instrumentelor de aplicare a acestora.

Investim in produse mai scumpe sau mai putin scumpe, dar trecem deseori cu vederea ca un look reusit depinde si de modul de aplicare a fardurilor. Aici intervin pensulele de machiaj!

Indiferent ca vorbim de fardurile de pleoape, de blush-ul pentru obraz sau de fardul de sprancene, toate au nevoie de pensule pentru aplicarea lor corecta. Din pacate, deseori ne limitam la instrumentele care vin la pachet cu fardurile.

Make-up artistii publicatiei „Glamour” au intocmit un top 5 al pensulelor care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj a fiecarei femei.

Cei mai buni antioxidanti pentru pielea ta: 3 masti pentru un ten de portelan

Pensula oblica pentru blush

Unghiul oblic al pensulei ajuta la conturarea adanciturii de sub pometi, care ofera senzatia de alungire a fetei si sporeste expresivitatea chipului.

Pensula pentru ochi

Scurta, deasa si oblica. Astfel trebuie sa fie o pensula destinata aplicarii fardului de pleoape si nu numai. Aceasta pensula este potrivita si pentru intinderea corecta a tusului si a fardurilor tip crema.

Pensula pentru pudra

Deasa si rotunda – iata pensula potrivita pentru aplicarea pudrei pe fata. Dincolo de faptul ca ofera o acoperire potrivita, in cazul in care exagerati cu pudra pe fata, pensula va poate ajuta sa eliminati excesul. Totodata, este numai buna de folosit atunci cand sunteti bronzata sau folositi pudra cu accente de bronz.

Pensula pentru smokey eyes

V-ati intrebat deseori de ce machiajul tip smokey eyes efectuat acasa, cu toate fardurile potrivite, nu iese exact ca in reviste. Ei bine, hiba ar putea sa fie in instrumentele de aplicare. Pensula cu buretel nu este potrivita pentru un machiaj reusit smokey eyes. Aveti nevoie de pensula speciala, cu marginile rotunjite pentru extinderea fardului.

Pensula pentru umbre

Multe dintre femei opteaza pentru umbre in machiajul de zi cu zi, insa nu obtin mereu un look reusit. Motivul: folosesc pensula cu buretei pentru aplicarea fardului tip umbra si netezesc marginile cu degetele, cu un disc de vata sau cu un betisor de ureche. Pentru o trecere naturala de la o nuanta la alta, abia perceptibila, dar de efect aveti nevoie de o pensula pentru umbre.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *