Search for content, post, videos

4 culori de ruj care nu se vor demoda niciodata

Moda implica uneori asumarea unor riscuri, pentru ca nu tot ce se poarta ne si avantajeaza. Daca nu esti dispusa insa sa marsezi pe noile tendinte, cel mai sigur e sa ramai la linia clasica. Si in materie de rujuri, spre exemplu, exista culori care nu se demodeaza si care raman mereu in trend.
Rosu
Buzele rosii au, cu siguranta, cel mai clasic aspect. Rujul rosu a devenit foarte popular la Hollywood in anii ’50-’60 si de atunci multe femei au inceput sa il poarte. Astazi, rosul pentru buze este mai puternic decat acum cateva decenii si asta intrucat companiile de cosmetice au inceput sa foloseasca pigmenti mai intensi.

Marion Cotillard, Jennifer Lawrence sau Rihanna sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa poarte ruj rosu.

Roz
Daca ti se pare ca rosul este insa prea puternic pentru tine, alege o culoare mai deschisa, mai moale. Rozul se gaseste intr-un asa mare numar de nuante incat e imposibil sa nu afli una pe gustul tau. Chiar daca nu va scoate buzele tale la fel de tare in evidenta, asa cum o face rosul, rujul roz va fi un element important al intregii tinute, deoarece va da buzelor tale un aspect elegant si totusi subtil.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *