Search for content, post, videos

Zodii care saracesc in aceasta primavara

Patru nativi din zodiac au parte de cateva surprize financiare nedorite primavara asta. Vor avea probleme din punct de vedere financiar.

Zodii care saracesc

Capricorn: nativii nascuti in zodia Capricorn vor avea parte de tot felul de surprize neplacute din punct de vedere financiar. Se vor lovi de cateva dusuri reci. Acestia vor pierde multi bani pentru ca nu s-au gandit la nicio strategie de imbogatire. Au multe de muncit si nu este indicat sa se culce pe o ureche.

Pesti: Persoanele nascute sub semnul Pestelui trebuie neaparat sa faca ceva pentru a se echilibra din punct de vedere financiar. Trebuie sa invete sa renunte la lucrurile de care nu au neaparata nevoie si sa nu mai cheltuie in prostie.

Scorpion: Scorpionii fac greseli repetate atunci cand isi gestioneaza buzunarele si atrag de la sine consecinte grave. Au nevoie sa se imprumute din toate partile, sa aiba grija pe ce cheltuie banii.

Berbec: Sunt caposi de fel si asta le poate aduce saracia pana la incepulul lunii iunie. Berbecii nu asculta de nimeni si cred ca le stiu pe toate. Acestia pot ajunge cu usurinta la marginea prapastiei. Nu se gandesc la consecinte si sunt concentrati sa faca bani rapid.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *