Search for content, post, videos

Zodii care nu sunt facute sa se casatoreasca

Exista native ale zodiacului care nu sunt facute sa se marite, sunt independente, curajoase si rebele. Chiar daca astrele nu sunt singurele vinovate pentru casniciile incheiate brusc, dureros si trist, insa influenteaza si ele intr-un fel sau altul destinul.

Iata care sunt cele mai independente femei ale zodiacului.

Berbec

Femeile nascute sub acest semn zodiacal nu se vor conforma niciodata cu statutul de femeie de casa. Independenta si nonconformista, nu ii place sa dea explicatii atunci cand intarzie acasa si din acest motiv prefera sa ramana singura si sa aiba relatii cand si cu cine vrea. Intr-o relatie, cel mai important lucru pentru o femeie Berbec este pasiunea.

Gemeni

Femeile din Gemeni adora distractia, cumparaturile si iesirile in oras. Nu le place sa dea socoteala si isi petrec timpul dupa bunul plac. Responsabilitatile de femeie maritata le fac sa dea inapoi. Foarte sociabile si populare, atrag cu usurinta sexul opus, insa pun de fiecare data viata profesionala pe primul plan.

Sagetator

Sagetatoarele cred foarte mult in egalitatea dintre sexe si cauta un barbat care sa gandeasca la fel.

Urasc activitatile casnice si vor libertate neconditionata de nimic. Au numeroase tabieturi si nu sunt dispuse sa renunte pentru nimic. Daca nu gasesc un barbat sa le accepte mofturile, cel mai probabil vor ramane singure.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *