Search for content, post, videos

Top 3 zodii care nu cred in casatorie sau in sentimente pure

Fiecare persoana are modul ei de a iubi. Exista multi oameni care pun accentul pe casatorie si nu doresc relatii in afara ei, insa altii sunt de parere ca iubirea dintre doua persoane nu este tinuta de un act sau de o nunta.

Aceste lucruri sunt valabile si in cazul semnelor zodiacale. Pentru unii nativi casatoria este pe primul loc, altii nici nu vor sa auda de ea.

In zodiac exista 3 zodii care nu cred in casatorie si pentru ele este mai important succesul profesional.

Rac

Pentru Raci cel mai important lucru in viata este familia. Acestia sunt familisti convinsi, insa casatoria este mai putin importanta decat familia. Pun mare accent pe fericirea celor dragi, iubirea care ii leaga si armonia din casa. Nu considera ca aceste lucruri trebuie sa fie conditionate de un act sau o slujba religioasa.

Fecioara

Fecioarele sunt mereu realiste si cu picioarele pe pamant, acestea sunt printre putinele femei din zodiac care nu cred in actul casatoriei. Pot avea o relatie pe viata, fara sa semneze o hartie. Profunda si spirituala, femeia Fecioara stie ca iubirea adevarata nu este conditionata de nimic.

Capricorn

Femeile Capricorn nu crede in casatorie, ci in multa munca si succes. De cele mai multe ori, relatia cu un Capricorn este una superficiala si pe interes. Capricornii se vor stabili la casa lor, doar daca partenerul are o situatie financiara buna sau daca vede in acesta un partener de afaceri de incredere, alaturi de care poate cunoaste succesul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *