Search for content, post, videos

Zodii care au o cruce grea de dus in viata

Exista patru nativi din zodiac care au parte de multe greutati in viata. Acestea trebuie sa depuna de doua ori mai multe eforturi pentru a duce o viata normala si pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

Varsator

Vesel si visator din fire, Varsatorul are tot timpul de facut alegeri dificile in viata. Acestia nu suporta tradarea, insa au parte de multe ori de prieteni falsi si asta ii supara pana la depresie.

Fecioara

Fecioarele au norocul de a fi mereu pe pozitii, insa pentru a ajunge sa castige au nevoie sa sacrificii uriase. Zodia Fecioarei este una de sacrificiu, a compromisului, din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme ale lor apar in viata sentimentala, deoarece, din punct de vedere profesional, Fecioara e avantajata de-a lungul existentei sale.

Citeste si: Zodii pe care nu ai cum sa le parasesti

Rac

Racii sunt extrem de sensibili de fel, invata tot timpul din esecuri. Acestia trebuie sa treaca prin multe momente complicate pentru a realiza unde gresesc. Au parte de multe lovituri in viata, exact de la persoanele de la care se asteapta mai putin. Racii isi fac greu prieteni.

Pesti

Nativul nascut in zodia Pesti este extrem de sensibil si cel mai greu incercat de viata. Soarta ii pune pe Pesti in situatii destul de dure. Pestii au mereu motive de nemultumire si ar trebui sa invete de la viata sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva.

Care sunt cele mai ghinioniste zodii in dragoste. Descopera care sunt acestea, mai jos:

Capricorn

Preocupati in principal de cariera, persoanele nascute sub semnul Capricorn sunt ghinioniste in dragoste. Se implica greu in relatii si uneori par sa nu faca niciun efort pentru partener, motiv pentru care specialistii recomanda sa fie mai deschisi.

Balanta

Se stie ca Balantele au ghinion in dragoste, insa acest lucru nu se intampla doar previziunilor astrale, ci si atitudinii lor. Mai exact, cei care vor sa-si gaseasca dragostea ar trebui sa renunte sa mai caute perfectiunea. Nu exista.

Taur

De cele mai multe ori sunt implicati in relatii serioase, insa atunci cand se asteapta mai putin relatiile lor se destrama. Tocmai de aceea, este indicat sa fie precauti si sa intretina flacara iubirii.

De cealalta parte, cele mai norocoase zodii in ceea ce priveste dragostea sunt, fara doar si poate, nativii din berbec si gemeni, care in ciuda faptului ca nu vor sa faca compromisuri si sunt foate incapatanati reusesc sa-si intalneasca persoana potrivita, care le va aduce fericirea absoluta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *