Search for content, post, videos

Zodia iti spune despre el daca e fustangiu sau baiat cuminte

Vrei sa stii daca iubitului tau ii fug ochii dupa alte femei sau daca poti avea incredere in el ca e baiat de casa? Zodiacul iti ofera raspunsul. Iata cat este de fustangiu, in functie de zodia in care s-a nascut:
Berbec
Daca esti in cautarea unei aventuri rapide, Berbecul este cea mai indicata zodie. Este mereu in cautarea unor femei gata sa le cucereasca, asa ca nu va refuza niciodata avansurile pe care i le faci. In schimb, daca esti partenera de viata a unui barbat din zodia Berbecului, cel mai bine ar fi sa ramai cu ochii pe el ca nu cumva sa calce stramb. E drept ca isi va recunoaste vina, dar va fi prea tarziu.

Taur 
Taurii sunt niste romantici incurabili. Te vor iubi si te vor respecta si pentru asta isi vor reprima foarte bine pornirile, asadar nu vei avea surprize neplacute din partea lui. Este un partener stabil si devotat, deci isi va petrece tot restul vietii numai si numai alaturi de tine odata ce i-ai cucerit inima inflacarata.

Gemeni 

Gemenii sunt printre cei mai usor de „aprins” barbati. Le sfaraie imediat calcaiele si pentru ca stiu sa disimuleze foarte bine nici nu iti vei da seama cand s-a indragostit de alta femeie. Sunt instabili si atrag cu usurinta femeile in jurul lor. Atentie mare! Sunt firi aventuriere si gata mereu sa descopere tot ce e nou, iar cum stapanesc foarte bine arta seductiei vor cadea foarte repede in ispita.
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *