Search for content, post, videos

Vineri, 9 septembrie. Zi cu beneficii materiale pentru 3 zodii

Sunteti admirat si incurajat de aproape toata lumea. Ceea ce va obliga la rezultate pe masura.

BERBEC – Cineva din anturaj va cere sfatul intr-o problema de viata. Nu glumiti cu astfel de lucruri si fiti onest in opinii. Eventual ati putea cere putin timp de analiza.

TAUR – Conflicte intre colegi, in urma unor dispute legate de deplasari. Chiar daca va spuneti punctul de vedere, faceti-o obiectiv, fara sa amestecati si detalii personale.

GEMENI – Ati scapat de probleme financiare si actionati cu finete pentru a rezolva si situatia dificila a unor rude.

RAC – Vi se ofera ca recompensa un nou job sau un proiect de amploare. E neaparat nevoie sa constientizati raspunderea ce va revine si sacrificiile pe care va fi nevoie sa le faceti.

LEU – Evitati discutiile si tineti-va promisiunile, oricat de greu ar fi! Viata personala are nevoie de o infuzie de placere si bucurie, de ceva nou si proaspat.

FECIOARA – Sunteti admirat si incurajat de aproape toata lumea. Ceea ce va obliga la rezultate pe masura.

BALANTA – Nu mai aveti incredere in nimeni, in primul rand pentru ca aflati ca persoana iubita are secrete chiar si fata de voi. Ei bine, nu e deloc in favoarea voastra sa exagerati cu suspiciunile.

SCORPION – Nu rezistati avansurilor unei persoane si raspundeti cu asprime. Poate intentiile au fost mai bune decat inclinati sa credeti.

SAGETATOR – Rabdarea voastra e pe cale sa cedeze din cauza ca cineva face uitata o datorie importanta pe care o are la voi.

CAPRICORN – Nu actionati asa cum ati dori pentru ca vi se cere sa respectati un cod de maniere cam rigid si usor desuet. Ghidati-va dupa propriul bun simt.

VARSATOR – Refuzati o invitatie pentru ca nu va place anturajul. O ruda va epuizeaza cu niste cereri deplasate.

PESTI – Ati depasit bugetul si nu mai stiti la cine sa apelati pentru a va acoperi greselile. Prima masura trebuie s-o luati cu voi.

Sursa: realitatea.net

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *