Search for content, post, videos

Vineri, 24 februarie 2017. Racii primesc un cadou de la o persoana draga, Berbecii petrec cu prietenii

E o stare de bine, din care ne putem alimenta si pe care s-o cultivam de jur imprejurul nostru sa intram in atmosfera acestei sarbatori a iubirii – c-avem toate elementele activate.

Vibratia zilei este 6 si ne putem bucura de armonia din familie.

(BERBEC)
Daca va aflati la inceputul unei relatii puteti pleca in doi intr-o statiune de agrement sa vedeti cum va acomodati, cum va-ntelegeti. O sa iesiti cu grupul de prieteni, poate mai departe de casa si o sa va faceti noi prieteni, sau doar relatii, posibili parteneri de afaceri sa aveti la ce lucra anul asta.

(TAUR)
Poate e vreun eveniment legat de serviciu, dupa orele de program, sarbatoriti si un succes, si o sa fie o multimire sufleteasca. Poate sunteti invitati de onoare la un eveniment, oti avea un cuvant greu de spus pe-acolo, luati decizii, impartiti premii, si o sa va bucurati de atentia care vi se acorda.

(GEMENI)
Se poate s-aveti un moment de sinceritate cu fiinta iubita si faceti ca relatia de cuplu sa mearga frumos, sa fie stabil. Va organizati de pe-acum sa plecati pe undeva, poate e vreo competitie si o sa fiti in forma, intr-o dispozitie de zile mari si poate iese si un proiect de anvergura.

(RAC)
O sa primiti un cadou, e cineva care se apropie de voi sa va cucereasca si o sa vi se para incantator gestul. Se poate sa luati ceva mai multi bani decat v-ati fi asteptat si sa-i faceti o surpriza fiintei iubite, sa pregatiti bagajele pentru o escapada turistica, fara preaviz.

(LEU)
Poate vi se da ok-ul pentru un proiect cu bataie lunga, poate veti avea colaboratori straini si o sa iasa calitate extra. Intalnire cu cineva care vrea sa va scoata la o plimbare in afara orasului, poate si peste granita, o fi un tete a tete care sa v-ajute sa cimentati relatia.

(FECIOARA)
O intalnire cu ecouri la coarda sensibila, poate reveniti asupra unei decizii luate la sfarsitul anului si o sa fie bine pentru relatia voastra. Se poate sa amanati o plecare la munte din pricina unor musafiri care se-anunta in vizita maine si o s-aveti de facut pregatiri, chiar daca nu din cale – afara, modest asa.

(BALANTA)
O persoana draga va scoate la masa in oras, sarbatoriti ziua indragostitilor sau alt moment fericit din viata voastra. Se contureaza o cheltuiala care va cam scoate din ritm, dar, o sa luati ceva care de care se va folosi intreaga familie, mobila, aparatura de uz casnic, o masina.

(SCORPION)
Relatia sentimentala promite sa fie pe gustul vostru, sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de cuplu. Va puteti lua o revansa fata de niste prieteni si sa-i scoateti la o cafea, la un spectacol, mai ales ca e zi speciala si vreti sa va relaxati.

(SAGETATOR)
Cei din jur vor sa va faceti program comun, sa practicati un sport, sa va indeletniciti cu activitatea preferata. O sa faceti tot posibilul sa ajungeti pe la prietenii care va invita fie in oras, la un restaurant, fie intr-o escapada turistica de o zi, doua pe undeva prin imprejurimi.

(CAPRICORN)
E mai multa stabilitate in camin si o s-aveti spor la tot ce v-ati propus legat de reparatii, investitii in locuinta. E posibil sa fie o zi banoasa pentru voi si sa va mai luati cate ceva pentru casa, iar pe copii sa-i trimiteti intr-o excursie, la aer, sa faca miscare.

(VARSATOR)
O sa va bucurati de un cadou frumos, o iesire in doi, sau primiti macar o veste care sa va entuziasmeze. Se poate sa dati zor sa va achitati rapid, de obligatiile de la job, ca sa va ramana timp pentru o revedere cu grupul de prieteni, sa petreceti o seara minunata impreuna.

(PESTI)
Se observa niste bani care v-ar scoate dintr-o incurcatura si o sa va permiteti si putina distractie sa mai uitati de munca. Se pare c-o sa profitati din plin de timpul liber sa iesiti cu ai vostri, sa va vedeti cu prietenii si sa va plimbati sau sa mancati impreuna, sa va bucurati.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *