Search for content, post, videos

Vineri, 2 septembrie. Ce ti-au pregatit astrele

Iubirea pluteste in aer pentru fecioare, nativii zodiei scorpion ii ajuta pe cei dragi astazi, iar cei nascuti in zodia pesti se afla intr-un moment important din viata lor.

BERBEC

Ziua incepe cu o veste excelenta. Sunteti cu chef de viata toata ziua datorita acestei vesti, iar seara partenerul de viata va pregateste o surpriza.

TAUR
Va schimbati comportamentul fata de unele persoane din familie. Pana acum usor deranjati, dar acum sunteti dispusi sa le mai acordati o sansa.

GEMENI
Simtiti nevoia sa socializati, sa calatoriti sis a cunoasteti oameni noi. Nu mai stati pe ganduri si planuiti o excursie.

RAC
Va implicati intr-un proiect care va va aduce castiguri financiare substantiale. Este mult de munca, dar eforturile va vor fi rasplatite.

LEU
Astazi ajungeti sa cunoasteti persoane de toate tipologiile, toate interesante, toate cu un mesaj sau o idee, ceea ce va incita la studiu. Idei foarte bune va vor veni, in special legat de afaceri.

FECIOARA
Feeria si armonia plutesc in relatia voastra de cuplu, dar este posibil ca atat voi cat si persoana iubita sa traiti emotiile din trecut. Ar fi indicat poate sa aduceti relatia in prezent.

BALANTA
Dati curs unor propuneri, venite din partea unor persoane energice, care stiu bine ce fac. Este vorba despre afaceri care presupun investitii comune.

SCORPION
Tindeti sa va va lasati propriile probleme deoparte pentru a-i ajuta pe ceilalti. Nu uitati totusi de urgentele voastre pe care le aveti de rezolvat.

SAGETATOR
Vi se va oferi o ocazie interesanta de a intari bunele relatii pe care le aveti cu colegii si superiorii. Spre seara orientati-va spre familie.

CAPRICORN
Partenerul de viata pare sa fie acum omul care va completeaza perfect. Ce nu aveti voi, gasiti  la jumatatea voastra,  deci cel mai bine e sa faceti totul impreuna.

VARSATOR
Va implicati in problemele tuturor si va comportati de parca ar fi ale voastre. Invatati sa va ganditi si la binele personal si rezumati-va la a da un sfat fara sa va implicati in mod direct.

PESTI
Sunteti intr-un moment important din viata voastra. Trebuie sa luati o decizie care va poate schimba viata. O persoana din familie va va ajuta sa hotarati ce va fi cel mai bine pentru voi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *