Search for content, post, videos

Vineri, 16 IUNIE 2017: Conjunctia Lunii cu Neptun influenteaza zodiile

Conjunctia Lunii cu Neptun afecteaza simtul practic, dar sporeste sansele de afirmare pe plan artistic. Este indicat sa va ocupati de lucruri frumoase, sa va dedicati artei si sa va cultivati talentele. Nu insistati in afacerile care nu merg asa cum ati dori!

Horoscop 16 iunie 2017 – Berbec

Este o zi specială, care te invită la generozitate și toleranță, în special în legătură cu familia. Așa vei reuși să găsești și tu liniștea de care ai nevoie.

Horoscop 16 iunie 2017 – Taur

Un prieten vine cu o invitație pe care nu o poți refuza, deși presupune să renunți la anumite planuri mărețe. Te va bucura mai mult să te detașezi de toate, pentru un timp.

Horoscop 16 iunie 2017 – Gemeni

Ai putea deveni mai romantic decât de obicei, iar acest lucru se va traduce într-o atitudine mai blândă față de toți cei din jur.

Horoscop 16 iunie 2017 – Rac

Ți se potrivește de minune această zi, care te invită să redescoperi emoții și sentimente pe care le-ai neglijat, deși îți pot face viața mai frumoasă.

Horoscop 16 iunie 2017 – Leu

Tendința principală a zilei e de a găsi partea bună din orice lucru și persoană prezentă în viața ta. Ți-ar prinde bine să urmezi această tendință.

Horoscop 16 iunie 2017 – Fecioară

Participi la povestea unui apropiat, te impresionează și faci imediat comparația cu povestea ta. Vei reuși să te apropii mai mult de cei pe care îi iubești.

Horoscop 16 iunie 2017 – Balanță

Cel mai bun lucru pentru tine ar fi să iei lucrurile mai ușor, să le tratezi cu mai multă seninătate, inclusiv viitorul, chiar dacă ai impresia că nu va fi prea simplu.

Horoscop 16 iunie 2017 – Scorpion

Dorul caracterizează această zi, fie că e dor de cei dragi, de cineva din trecut sau doar de o anumită stare sufletească. Îți face bine să te lași în voia lui.

Horoscop 16 iunie 2017 – Săgetător

Poți converti tendința spre fuga de realitate în ceva mai constructiv – de exemplu, în grijă față de familie și atenție acordată preocupărilor tale favorite.

Horoscop 16 iunie 2017 – Capricorn

S-ar putea să simți nevoia să lași de la tine, din dorința de a reface anumite relații care ți-au prins foarte bine la un moment dat.

Horoscop 16 iunie 2017 – Vărsător

Dacă te concentrezi pe lipsuri, poți pierde și bucuria unor realizări, dar și bunele relații cu cei care te-au ajutat. Este alegerea ta, dar trebuie să fie conștientă.

Horoscop 16 iunie 2017 – Pești

Ești capabil să controlezi orice fel de emoție, mai puțin pe cele pozitive, care pot fi mai intense decât de obicei. Încearcă să fii tu însuți.

Sursa: Libertatea

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *