Search for content, post, videos

Vineri, 16 decembrie 2016. Astazi, Fecioarele au reusite in plan profesional, iar Berbecii isi refac viata sentimentala

Horoscop 2016 BERBEC – Va puteti reface viata sentimentala, sa mai acordati o sansa iubirii voastre si sa nu va pierdeti speranta c-o sa fie frumos. Ati putea obtine mai multi bani de la serviciu sau poate aveti niste colaborari de pe urma carora luati bani si o sa fiti probabil mana-larga ca de obicei, mai ales acum, cu cadourile.

Horoscop 2016 TAUR – Va cam zboara banii din cont pentru ca faceti cumparaturi masive, ca nu se poate altfel, in perioada asta si nici nu vreti sa faceti rabat de la nimic. Va ocupati de casa, de tot ce v-au rugat ai vostri, redecorati, mai luati diverse care sa va fie de folos, pot fi si din cele mai scumpe, dar pe care sa le luati in rate.

Horoscop 2016 GEMENI – Ati putea pleca la odihna, la distractie, pentru doua zile si o sa va faceti planuri si pentru sarbatorile care se-apropie. Se-aduna bani in cont si o sa va luati diverse pentru familie, cadouri si o sa achitati facturi, rate si alte neprevazute si banii zboara, nu alta.

Horoscop 2016 RAC – Poate mai amanati decizia legata de un posibil job, daca familia are nevoie de voi, dupa orele de program – vedeti cum faceti. O sa va-ntelegeti, poate, mai bine cu partenerii de afaceri, dar o sa fie mult de munca, o sa va gestionati, probabil, altfel de anul viitor incolo, c-o sa fie munca de cursa lunga.

Horoscop 2016 LEU – O sa reusiti, cu mare greutate, sa legalizati un act ca sa puteti urgenta de luni incolo niste lucruri, sa va descurcati frumos. Se poate sa beneficiati de un ajutor din partea firmei la care lucrati si o sa puteti pleca mai devreme in concediu sau sa stati o zi, doua in plus, daca n-o fi vorba despre bani.

Horoscop 2016 FECIOARA – Se pare ca v-ati mai revenit si cu sanatatea si cu latura sufleteasca si o sa faceti tot ce va sta in puteri sa aveti parte de sarbatori fericite, cu sufletul impacat. O sa aveti parte de niste reusite pentru care ati muncit de-a lungul anului, iar rezultatele abia acum se observa si o sa primiti si rasplata.

Horoscop 2016 BALANTA – O iesire cu prietenii o sa va aduca o stare de bine, o sa v-ajute sa descarcati tensiuni, sa va bucurati de zilele libere, sa va recreati. Prietenii va scot din casa, c-au rezervat o vila, o cabana si poate va duceti la schi, sau doar la shoping in alt oras, si sa va relaxati.

Horoscop 2016 SCORPION – Sfera parteneriala e frumos nuantata si o sa apara cineva cu care puteti forma un cuplu, dar e bine sa mergeti pas cu pas, sa nu sariti etapele. Va pregatiti de un eveniment in familie si sa-ncepeti sa faceti aprovizionarea, plus ce-aveti de luat pentru sarbatori, ca sa fie masa bogata.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va faceti noi prieteni pe acolo pe unde or sa va poarte pasii, in tara, in strainatate si o sa va simtiti in elementul vostru. O sa rezolvati o chestiune care tine de sfera profesionala, poate va luati si banii, prima de Craciun si o sa puteti porni si la drum, s-ajungeti la o partie de schi.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Va dati intalnire cu cineva de care v-ati despartit, dar nu se poate desprinde cu totul, pentru ca va mai iubeste. Va deplasati cu destula usurinta si-o sa puteti semna actele fara de care nu puteti vinde, cumpara, sau sa plecati in vacanta si o sa puneti lucrurile la punct.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate mai faceti inca o incercare sa-i chemati pe niste prieteni in vizita de sarbatori, dar e posibil sa va convinga ei sa le faceti o vizita. Vine momentul adevarului in relatia de cuplu si o sa va spuneti punctul de vedere, sa va respectati deciziile si cel mai important lucru este sa va puneti de acord.

Horoscop 2016 PESTI – Va curteaza un angajator sa lucrati pentru el si daca o sa va descurcati cu timpul, o sa va dati acordul – pentru anul viitor. O sa va faceti timp sa va-ntalniti si cu prietenii, sa discutati programul sarbatorilor, sa nu va treziti cu surprize si sa n-aveti cazarea asigurata, masa ori altceva.

Sursa: Stirile Protv

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *