Search for content, post, videos

Afla ce isi doresc! Cele mai mari nevoi in dragoste ale partenerilor, in functie de zodie

Aproape fiecare om implicat intr-o relatie are impresia ca stie foarte bine ce nevoi trebuie sa-i satisfaca partenerului pentru ca acesta sa fie implinit. Nevoile in dragoste sunt, insa, definite de numerosi factori, printre care se numara si caracteristicile zodiei fiecaruia in parte.

 

Avem tendinta de a ne comporta cu partenerii de cuplu asa cum credem noi ca este de cuviinta, avand, adesea, impresia falsa ca noi simt mai bine ce are nevoie celalalt. Insa nevoia principala in dragoste difera de la zodie la zodie, caci semnul astrologic sub care ne-am nascut ne influenteaza atat caracteriticile firii, cat si acele aspecte necesare pentru implinirea emotionala.

 

Pentru mai multa armonie in cuplu si pentru a evita posibile tensiuni si frustrari care apar tocmai pe fondul neimplinirii unor anumite nevoi, trebuie sa cunosti acel aspect esential in dragoste care-ti sensibilizeaza si implineste partenerul.

 

BERBEC – nativii aceste zodii au nevoie de parteneri deschisi, prompti, care „lucreaza” intotdeauna cu cartile pe fata. Nerabdarea si lipsa de spontaneitate sunt principalele cauze care taie avantul unui berbec intr-o relatie amoroasa. Cel mai grav lucru pe care il poti face unui partener berbec este sa-i creezi impresia – adevarata sau falsa – ca ii ascunzi ceva. Asadar, deschiderea totala in relatia de cuplu este principala nevoie a berbecului in dragoste.

 

TAUR – delicatetea este unul dintre aspectele esentiale pentru partenerul taur. Nativii acestei zodii sunt constienti de importanta „fondului”, dar daca acesta nu este prezentat intr-o forma potrivita, delicata atunci intreaga substanta se pierde. Delicatetea si bunul-simt in relatia de cuplu sunt esentiale pentru taur, motiv pentru care cei care au parteneri nativi ai acestei zodii trebuie sa invete sa „umble cu manusi” mai ales atunci cand discuta teme delicate.

 

GEMENI – comunicarea in cuplu este cea mai mare nevoie in dragoste a gemenilor. Pentru nativii acestei zodii conteaza enorm sa pastreze legatura in permanenta cu partenerii, pe parcursul zilei. Din acest motiv nu reactioneaza tocmai placut atunci cand nu li se raspunde la telefon. Dar comunicarea nu se refera doar la conversatie, ci si la alte lucruri. Tot ce tine de contactul intim, miros, atingere, imbratisare, sarut, trebuie sa faca parte din relatia de cuplu, in fiecare zi, pentru ca un geaman sa fie implinit.

 

RAC – pentru nativii acestei zodii este esential sentimentul de protectie pe care-l au sau nu in relatia de cuplu. Racii au nevoie de siguranta pentru a „inflori”, iar daca un nativ al acestei zodii se simte lasat deoparte, lipsit de loialitatea partenerului sau neglijat, efectul poate fi catastrofal pentru relatia de cuplu. Asadar, cel care are o relatie amoroasa cu un rac trebuie sa-i transmita in permanenta ca se poate baza pe el si ca, inainte de toate, starea de bine a acestuia este cea care conteaza.

 

LEU – nativii acestei zodii trebuie sa se simta liberi, lipsiti de inhibitii pentru a putea fi tandri, sinceri si, mai ales, jucausi si inventivi in relatia de cuplu. Practic, nu poti baga un „leu” intr-o cusca si sa ai pretentia ca totul este in regula, ca relatia functioneaza. Cu cat leul este mai liber sa se exprime, cu atat se va simti mai confortabil si mai apropiat de partenerul sau.

 

FECIOARA – bunatatea este primordiala pentru nativii acestei zodii. Ei trebuie sa vada bunatatea din partenerii lor in orice moment, atat in comportamentul pe care il afiseaza fata de ei, ca nativi in fecioara, cat si fata de restul lumii. O fecioara care constata ca partenerul sau a avut un moment de rautate gratuita fata de un alt om o sa-si ridice numeroase semne de intrebare cu privire la el si la relatia sentimentala pe care o are.

 

BALANTA – pacea, armonia, asadar echilibrul sunt esentiale pentru nativii acestei zodii. Cu cat relatia este mai armonioasa, mai lipsita de tensiuni si de conflicte, cu atat balanta va fi mai implinita. Nativii acestei zodii nu pot rezista alaturi de persoane conflictuale, carora le place barfa si care au samanta de scandal. Asadar, natura impaciuitoare a partenerului este extrem de importanta pentru balante.

 

SCORPION – fara sinceritate si integritate, nativul acestei zodii se va simti pustiu si tradat. Desi si conexiunea sexuala in relatie conteaza, precum si capacitatea de a tine un secret sau pur si simplu „a nu da din casa”, daca partenerul nu da dovada ca are coloana vertebrala atat in relatia amoroasa, cat si in celelalte relatii sociale, un scorpion va da bir cu fugitii.

 

SAGETATOR – generozitatea totala este primordiala pentru nativii acestei zodii. Partenerul unui sagetator trebuie sa stie sa ofere fara sa ceara inapoi nimic. Oricum, atunci cand un sagetator este in fata unui gest de generozitate total dezinteresata, nu va uita si va oferi inapoi inzecit.

 

CAPRICORN – respectul fata de sine si fata de celalalt reprezinta un aspect fara de care un capricorn nu poate fi fericit intr-o relatie. Orice dovada de lipsa de respect, chiar daca este neintentionata lezeaza nativul acestei zodii, motiv pentru care o persoana care are un partener capricorn trebuie sa fie cugetat in gesturi si in afirmatii, pentru a nu rani in vreun fel.

 

VARSATOR – corectitudinea si capacitatea de a inteleg lucrurile in profunzime sunt aspecte cheie fara de care un varsator nu se va simti nicioada in largul lui intr-o relatie. Atata timp cat partenerului unui nativ in zodia varsator nu da dovada de corectitudine in relatia cu acesta, dar si cu cei din cercul lui social si atata timp cat partenerul da dovada de lipsa de toleranta, varsatorul se va inchide in sine, deznadajduit de incapacitatile persoanei cu care a dezvoltat o legatura amoroasa.

 

PESTI – sensibilitatea aproape excesiva este o caracteristica a nativului acestei zodii, motiv pentru care el are nevoie de o persoana aproape identica in acest sens. Un nativ din pesti nu va putea rezista intr-o relatie in care partenerul sau da dovada de lipsa de tact

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *