Search for content, post, videos

VINERI 13! Tot ce trebuie sa faci ca sa scapi de ghinion

Desi nu exista niciun fundament stiintific care sa dovedeasca natura ghinionista a zilei de vineri 13, oameni simpli, dar si mari oameni de stat se fereau ca Dracul de tamaie de diverse activitati care ar putea genera accidente.

Spre exemplu, fostul premier britanic Sir Winston Churchill, imparatul Frantei Napoleon, dar si presedintele Statelor Unite ale Americii Franklin D. Roosevelt refuzau sa faca orice fel de calatorie in zilele de vineri 13.

Insa doar pentru ca oamenii de stiinta nu au descoperit nicio dovada care sa ateste gradul ridicat de pericol aferent acestei zile, simplul fapt ca multi oameni chiar cred cu tarie ca vineri 13 aduce ghinion face aceasta zi sa fie periculoasa. Pana una alta, autosugestia poate genera si bune, si rele.

Din acest motiv este indicat totusi sa intampinam mai cu grija ziua de vineri 13 si sa fim precauti pentru a ne feri de ghinion. Cum reusim acest lucru?!
1. Inca din seara dinaintea zilei de vineri 13 trebuie sa ne pregatim psihic. O scurta conversatie cu tine insuti face minuni, mai ales daca este axata pe tot ceea ce este pozitiv, valoros si frumos in viata ta. De ce? Pentru ca astfel te incarci cu energie pozitiva care te va ajuta sa combati energia negativa din ziua de vineri 13. Energia negativa nu vine neaparat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstitiosi din jurul tau care raspandesc un fel de panica in jurul lor cand considera ca o zi, un eveniment sau o actiune poate fi de rau augur.
2. Totodata, daca crezi in traditiile populare, atunci te va ajuta sa te linistesti daca freci usturoi pe la praguri in seara de dinainte de vineri 13, pentru a tine departe spiritele rele.

3. In ziua cu pricina, incearca sa nu te aventurezi in fapte marete, ci continuati ziua normal, dar cu precautie.

4. Poarta ceva rosu pe tine pentru a tine deochiul deoparte.

5. Pune-ti un accesoriu din aur, caci acest metal pretios echilibreaza aura celui care il poarta, ferindu-l totodata de energiile nocive din jur.

6. Arunca putina sare peste umar inainte sa iesi din casa pentru a-ti scadea riscul de a te certa cu cineva in ziua de vineri 13.

7. Poata o tinuta colorata (care sa contina rosu contra deochiului) pentru a-ti ridica moralul si a-ti imbunatati starea de spirit.

8. Intalneste-te in oras, intr-un local linistit, cu cineva foarte drag tie sau cauta compania acelor persoane nesuperstitioase care reusesc mai mereu sa-ti insenineze ziua.

9. Sparge un pahar ca sa spargi necazul din casa.

10. Se spune ca ai noroc daca gasesti o moneda pe jos. Dar nu poti umbra toata ziua de vineri 13 uitandu-te pe jos dupa monede. In schimb, poti face o fapta buna pe altcineva care crede ca o moneda de o suma infima gasita pe jos i-ar aduce noroc! Arunca o moneda peste umar, in spate si spune-ti in gand „Norocul sa-l gaseasca pe cel ce gaseste moneda”. Adesea, lucrurile bune care ni se intampla sunt strict corelate cu cele pe care le facem noi. Din acest motiv, „raspandind noroc” putem sa fi avem noi insine noroc.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *