Search for content, post, videos

Topul celor mai prapastioase zodii! Te numeri printre ele?

Gandirea negativa este ceva adanc intiparita in personalitatea fiecaruia si oricat de mult ne-am autoeduca, temerile, anxietatea, emotiile nefondate vor iesi la suprafata si vor fi mai greu de controlat la unii decat la altii.

Chiar si semnul zodiacal influenteaza aceste frici nefondate. Iata care sunt trei zodii cu gandire negativista:

Fecioara
Fecioarele isi doresc ca totul sa mearga dupa ceas, isi fac numeroase strategii, calcule liste cu variante, doar pentru a fi sigure ca iese cum vor ele. Ce nu stiu este ca stresul la care se supun facand asta este chiar mai mare decat pericolul in sine.

Nativele nascute in zodia Fecioara gasesc mereu un motiv de ingrijorare, fie ca este vorba de locul de munca, amenajarea casei, de copii sau de parinti.

Atunci cand nu detin controlul deplin sunt inspaimantate si li se pare inacceptabil.

Prefera sa puna raul in fata, tocmai pentru ca au fost dezamagite in repetate randuri.

Rac
Chiar si Racii au prostul obicei de a pune mereu raul in fata. Atunci cand sotul sau copilul nu raspund la telefon isi fac zeci de scenarii infioratoare, iar daca seful ii cheama la o discutie, nativii din Rac se vad deja someri cu acte in regula.

Multe din problemele Racilor sunt inventate pe fond de stres, nu sunt probleme reale si aceste lucruri se intampla de multe ori pentru ca sunt nesiguri pe ei.

Faptul ca devin nervosi si irascibili cu usurinta, adancesc starea de neliniste si pun mereu paie pe foc.

Atunci cand sunt sub presiune, Racii se pierd usor.

Scorpion
Scorpionii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt ipohondri, la cel mai mic semn de boala vor merge la medic. Insa asta nu este singura lor teama, le este frica si sa nu fie mintit sau tradati.

Orice cuvant sau gest este interpretat minutios, pentru a descoperi ce se ascunde in spatelor lor si pentru ca se asteapta ca toata lumea sa aiba doua fete si intentii dintre cele mai reprobabile.

Mai sensibila decat lasa sa se vada, femeia Scorpion se increde cu greu in cineva, de teama sa nu fie ranita.

Multe probleme se vor rezolva de la sine daca te agiti mai putin si gandesti mai optimist.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *