Search for content, post, videos

Top 5 zodii care știu să citească pe oricine

Unele persoane au darul de a-i „citi” pe cei din jur și știu ce anume vor spune sau vor face aceștia, fără a primi niciun indiciu în acest sens. Am putea spune că este chiar vrăjitorie sau magie și cu siguranță uneori rămânem uimiți de acest lucru.

Iată care sunt cele cinci zodii care reușesc să citească oamenii din jurul lor, fie că le sunt sau nu persoane cunoscute.

Fecioară

Atenți la detalii și buni analiști, nativii acestei zodii reușesc foarte ușor să-și dea seama cu cine au de-a face, chiar dacă nu evidențiază acest lucru. Ar fi bine să nu te culci pe-o ureche atunci când vine vorba de Fecioare, niciodată nu ai de unde să știi când îți vor strica filmul și vor trage concluzia finală. Până și în cazul comunicării nonverbale, Fecioara tot reușește să identifice elementele importante, mai ales când este vorba de minciuni sau vorbe deșarte.

Săgetător

Dacă există un șir de variante dintre care poți alege un răspuns, Săgetătorul va cunoaște în avans care este varianta pe care o vei alege, fără să spui nimic. Știe mereu în ce direcție vrei să mergi sau care este pasul următor pe care-l vei face, asta în special în cazul cunoscuților. Dacă-i ești străin, tot va reuși să descopere ce se ascunde în spatele cuvintelor tale, iar dacă ești genul care trece la fapte, cu atât mai mult va putea face o scurtă descriere a ta și a caracterului tău.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *