Search for content, post, videos

Top 4 femei care analizează totul înainte de a intra într-o relație

Femeile au obiceiul să analizeze totul, până la cel mai mic detaliu, în special atunci când vine vorba de un potențial partener de viață. Unele pun mai mare accent pe fizic, pe când altele „sapă” adânc în caracterul viitorului partener.

Iată care sunt cele patru zodii de femei care analizează orice aspect al unui viitor partener înainte de a se implica într-o relație cu acesta.

Gemeni

Chiar dacă este genul de persoană care este deschisă, femeia Gemeni are și ea pretenții atunci când vine vorba de sexul masculin. Un bărbat care știe cum să se ocupe de partenera sa, care este atent la nevoile sale, este bărbatul care află în capul listei pentru nativa acestei zodii.

Dacă potențialul partener este un adevărat gentleman cu mama lui, femeia Gemeni nu va scăpa din vedere acest lucru și va ține cont cu sfințenie de acest aspect. Tot ceea ce trebuie să facă un potențial partener pentru femeia Gemeni este să o pună mereu pe locul întâi, fără a uita însă și de cei dragi din viața lui.

Leu

Le fel cum pune accent pe imaginea proprie, femeia Leu se concentrează foarte mult pe aspectul fizic al unui potențial partener. Un corp bine lucrat, îngrijit și părul mereu aranjat sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care ține cont nativa acestei zodii. Dacă mergi la sală în mod regulat, cu siguranță ai deja un punct bonus față de alții!

Citeste horoscopul complet pe YVE.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *