Search for content, post, videos

Top 3 zodii care iubesc neconditionat

Semnul zodiacal influenteaza zodiile si spune foarte multe despre fiecare persoana in parte. Iata care este topul zodiilor care iubesc neconditionat. Daca vrei sa fii coplesit cu iubire, alege unul dintre acesti 3 nativi.

Taur
Tauri au tendinta sa se indragosteasca pana peste cap atunci cand exista macar putina atractie fata de partener. Nativii din zodia taur sunt persoane senzuale, isi cunosc corpul destul de bine si atunci cand se implica intr-o relatie se daruiesc complet, fara sa astepte mare lucru la schimb.

Se lasa purtati de val si fac tot ce ii place partenerului. Adora insa sa mearga in locuri rafinate, la restaurante scumpe si sa aiba cele mai luxoase haine si bijuterii.

Daca ar fi dupa ei s-ar retrage cu partenerul undeva la curte, acestia adora libertatea oferita de natura. Taurii sunt stabili emotional, calmi si foarte decisi atunci cand isi propun ceva.

Leu
Nativii nascuti sub zodia leu isi gasesc cu usurinta dragostea, datorita magnetismului pe care il au. Adora sa fie in centrul atentiei si sunt sufletul oricarei petreceri. Leii au un sarm aparte, o incredere in sine crescuta si dau dovada de caldura sufleteasca si sunt un partener loial. Atunci cand se indragosteste o face din toti porii. Pot deveni usor gelosi si isi protejeaza relatia cu orice pret.

Fecioara
Fecioarele incearca sa para detasate si relaxate, insa in realitate se tem extrem de tare sa nu ramana singure si vulnerabile.

Cand se indragostesc o fac din tot sufletul. Partenerul feciarei devine adesea frustrat pentru ca nu este sigur de ce gandeste fecioara de langa el, insa acest lucru se poate rezolva usor printr-o conversatie lamuritoare.

Fecioarele iubesc cu patima si neconditionat, se agitam se consuma, fac orice pentru binele relatiei si fericirea partenerului, insa asteapta din cand in cand sa li se recunoasta aportul adus. Sunt bune la suflet, rabdatoare, si usor de iubit.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *