Search for content, post, videos

Top 3 bărbați care sunt atrași de inteligența femeilor

Fiecare bărbat știe ce anume caută la o potențială parteneră de viață, iar dacă nu ai norocul să ai acel ceva căutat de el, ei bine, poți foarte ușor să îți iei adio de la el înainte ca sentimentele sau starea de atașament să fie instalată între voi.

Chiar dacă ai niște atuuri față de alte canditate, dacă nu ai ceea ce caută bărbatul pe care-l placi, îți iei frumos adio de la el.

Iată care este topul celor trei bărbați care caută ca femeia de lângă el să fie una dintre cele mai inteligente, lucru de care este atras înainte de orice altceva.

Scorpion

Fiind genul de bărbat care este unul dintre cei mai stăpâni pe sine și independenți din toate punctele de vedere, nativul acestei zodii caută ca femeia de lângă el să-i calce pe urme și să fie pricepută la cât mai multe lucruri. Degeaba ești frumoasă, dacă nu prea ai răspunsurile potrivite la întrebările pe care ți le adresează… acest lucru nu te pune deloc în avantaj.

Chiar dacă este ușor să ajungi la brațele unui Scorpion, să nu crezi că acest lucru vă leagă pe viață. Dacă nu-i dovedești că ești capabilă să faci față oricărei situații și că știi să ieși din impas, șansele să ai parte de acel „până la adânci și bătrâneți” sunt destul de mici, dacă nu chiar nule.

Trebuie să dai dovadă că ești genul de femeie care știe ce vrea de la viață și niciodată nu trebuie să răspunzi cu „nu știu”.

Citeste horoscopul complet pe YVE.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *