Search for content, post, videos

Toamna se numara sansele! Lunile favorabile financiar, pentru fiecare zodie

Toamna aceasta se prevad multe fluctuatii pe plan financiarpentru majoritatea nativilor zodiacului. Alinierea planetelor favorizeaza capitolul financiar pentru nativi in mod diferit in cele trei luni ale toameni, dupa cum urmeaza.

BERBEC

In luna septembrie, berbecii isi dau seama ca au exagerat cu cheltuielile si astfel vor incercasa faca mari economii. In octombrie vor avea parte un castig substantial la jumatatea lunii pe care insa risca sa il piarda daca se lasa dusi de val. De aceea, luna noiembrie poate fi fie favorabila din punct de vedere financiar, daca sunt moderati, avand in vedere ca banii continua sa vina, fie poate sa fie o luna decisiva pentru restul anului si sa atraga probleme cu banii pe timp de iarna.

TAUR

Septembrie, octombrie si noiembrie sunt lunile in care taurii, pentru prima data de foarte mult timp, vor avea batai de cap cu finantele. Acest lucru nu se intampla din cauza lor ci din cauza unei conjuncturi care ii face sa fie nevoiti sa plateasca diverse datorii ale membrilor apropiati ai familiei.

GEMENI

Gemenii incep sa castige mai multi bani in luna septembrie decat au castigat pe prcursul anului. Reusesc in luna octombrie sa puna deoparte destul de multi bani iar in noiembrie deja se gandesc sa porneasca o afacere noua cu ceea ce au agonisit. Motivul pentru care cele trei luni de toamna sunt favorabile pentru gemeni, din punct de vedere financiar, este ca au invatat in final sa cheltuiasca in plus doar cand au prioritati.
RAC

Racii au o toaman moderata pe plan financiar. Septembrie, octombire si noiembrie nu se diferentiaza cu mult fata de restul anului. Singurul lucru care se schimba este provocat de diverse cadouri banesti pe care le rpimesc de la apropiati membri de familie, undeva pe la jumatatea lui noiembrie.

LEU

Septembrie este o luna destul de moarta pe plan financiar pentru Lei. Adica nu vor avea parte de castiguri substantiale, in ciuda faptului ca muncesc foarte mult pentru acest lucru. Octombrie si noemibrie insa sunt lunile in care roadele muncii lor se vor simti. Astfel, vor avea parte nu numai de castiguri financiare substantiale, dar si de apreciere din partea celor care le umplu buzunarele.

FECIOARA

Fecioarele au parte de una dintre cele maiproductive toamen din ultimii ani. Schimbarile pe care le-au facut pe plan profesional in timpul verii incep, in sfarsit, sa dea roade. Astfel, in septembrie vor avea de castigat bani din ce in ce mai multi de la munca. Octombrie este o luna tampon in care se bucura de ceea ce au agonisit. In noeimbrie, le vor fi oferite proiecte usoare si banoase pe care le vor onora rapid.

BALANTA

Balantele nu au noroc deloc la bani parca la inceputul toamnei. Septembrie este una dintre cele mai neprofitabile luni ale acestui an. Norocul se schimba insa de la jumatatea lunii octombrie, cand incep din nou sa stranga bani din diverse surse. Abia in noiembrie vor fi fericiti nativii acestei zodii cu veniturile pe care le au.

SCORPION

Scorpionii reusesc sa-si creasca gradual veniturile in steptembrie, octombrie si noiembrie. Insa, muncesc atat de mult pentru a face acest lucru incat nu prea reusesc sa se bucure de roadele muncii lor.

SAGETATOR

Luna septembrie este decisiva pentru sagetaotri cand vine vorba despre finantele de pe parcursul toamnei. Daca vor reusi sa se impuna la locul de munca, toate cele trei luni de toamna vor fi prfitabile. In caz contrar, daca se pierd cu firea, este posibil sa nu mai reuseasca sa-si revina pe plan financiar pana in iarna.

CAPRICORN

Luna septembrie nu este speciala deloc pentru capricorni din punct de vedere financiar. Octombrie insa este cu adevarat o luna decisiva, avand in vedere ca vor fi pusi in fata unei alegeri cu privire la o investitie care ar putea sa influenteze intregul an. De aceea, luna octombrie poate fi ori banoasa, ori va poate duce aproape de sapa de lemn.

VARSATOR

In septembrie, in ciuda faptului ca nu pot cheltui cat si-ar dori, varsatorii nu simtdeloc problema banilor. In octombrie persoana iubita incepe sa castige din ce in ce mai mult, iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa obtina cam tot ce vor. Neoiembrie insa le este dedicata in totalitate, avand in vedere ca va da norocul peste ei. Este posibil sa castige sume colosale la jocurile de noroc.

PESTI

Pestii au o toamna destul de agitata din punct de vedere financiar. In septembrie au impresia ca banii nu le ajung deloc, desi fac foarte multi. In octombrie situatia se clarifica si isi dau seama ca de fapt au cam tot ceea ce le trebuie. Iar luna noiembrie vine cu surprize din ce in ce mai mari si mai placute pe plan financiar.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *