Search for content, post, videos

Te-ai nascut pe data de 4, 13, 22 sau 31? Afla cum iti influenteaza ziua nasterii destinul

Persoanele nascute pe 4, 13, 22 sau 31 au parte de o multime de schimbari in viata. Iata ce-ti rezerva destinul daca te-ai nascut in una din aceste zile.

Traiesc adesea situatii incerte, variate care nu le ofera siguranta pe termen lung. Sunt firi schimbatoare, suspicioase, rebele, carora le lipseste stabilitatea emotionala.

Au un destin plin de hopuri, de suisuri si coborasuri , de multe obstacole de trecut, iar dezbinarea este un risc care le pandeste mereu din umbra.

Atrag adesea critici si persoane impotriva, din cauza caracterului independent, irascibil, nesupus si mereu gata de atac. Si orice regula impunsa o vor incalca la un moment dat.

Persoanele nascute pe aceste date sunt practice, bine organizate, un buni lideri si de mare ajutor pentru cei din jur.

Le place mancarea buna si de calitate, pentru care sunt dispusi sa scoata din buzunar oricat este nevoie. Nu aduna mari averi tocmai pentru ca le place sa traiesca clipa.

Femeile nascute sub aceasta zodie stau prost la capitolul aventuri amoroase, atunci cand isi intemeiaza o familie,  se dedica intru totul.

Sunt persoane credincioase, chiar daca nu practicante neaparat. Muzica, istoria, arta, religia sunt sursele tale de pace si liniste.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *