Search for content, post, videos

Semne zodiacale predispuse la inselat

Din pacate niciun semn zodiacal nu este imun la inselat. Cu ispite la tot pasul, oricine se poate uita dupa alte persoane, insa din cauza unor caracteristici specifice, unele zodii sunt mai predispuse sa caute iubire in alta parte.

Gemenii sunt „echipati” sa jongleze cu mai mult de un singur partener. In plus, poti fi indecisi si se pot plictisi foarte repede de persoana iubita. Starneste-le curiozitatea prin imprevizibilitate.

Pestii pot fi sfinti totali sau pacatosi totali. Semnul fanteziilor si a evadarii, pestii isi urmeaza sentimentele ca pe GPS. Traiesc atat de mult clipa incat uneori se detaseaza de realitate si merg oriunde cred ca vor gasi iubire. Tind sa se concetreze pe cei care ii insotesc in escapade. Asigura-te pasiunea din relatie arde puternic si rasfata-ti partenerul pesti pentru a-i tine aproape.

Daca scorpionii isi pierd un gram de incredere in tine vor fi tentati sa caute dragoste in alta parte. Daca ramai un confident loial, vei castiga pe buna un scorpion.

Balantele sunt considerate a fi mult mai bune intr-o relatie decat singure. Daca relatia incepe sa se destrame, balanta poate fi tentata sa isi caute pe altcineva inainte sa se desparta de tine.

Leii sunt dramatici, romantici si au un ego mare. Traiesc pentru lucruri marete, iar pentru ei cucerirea lumii este mai presus decat orice. In imperiul lor sunt singurii care conteaza asa ca pot cauta ce lipseste in relatia lor in alte persoane, fara sa ii intereseze de tine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *