Search for content, post, videos

Relaxarea in functie de zodie

Semnele zodiacului reactioneaza diferit si cand vine vorba de stres. Iata cateva secrete care readuc zambetul pe buze.

Berbec. Sportul, gimnastica si participarea la orice fel de concursuri sau competitii au un efect pozitiv asupra lui.

Taur. Achizitionarea unui obiect pe care si-l doreste mult, o iesire in parc sau la iarba verde si   terapia cu uleiuri aromate ajuta la relaxarea celor  nascuti sub acest semn zodiacal .

Gemeni. Acestia au nevoie sa-si acorde scurte pauze. Le sunt de folos somnul, o plimbare cu bicicleta, o partida de ping-pong, o intalnire cu prietenii, suplimentele de magneziu si lecitina.

Rac. Cei nascuti sub acest semn sunt foaret sensibili, ei se relaxeaza prin pictura, broderie, bricolaj si un trebuie uitat faptul ca pentru raci sprijinul familiei este esential.

Leu. Filmele, spectacolele , lectura unei carti bune,  mersul la cosmetica, la masaj, jogging, fitness, aerobic sau achizitionarea unui obiect de arta sau de lux ori o vacanta prelungita, contribuie la relaxarea unui leu.

Fecioara. Ceaiurile de plante, laptele cald cu miere, baile cu saruri, lucrul de mana, puzzle, florile si animalele au un efect calmant pentru nativii acestei zodii.

Balanta. Un anturaj placut si vesel, dansul, tenisul, o lectura buna si mai ales atentiile si incurajarile partenerului sunt nepretuite. Deasemenea un fard bun, o rochie noua sau un tuns proaspat pot face minuni.

Scorpion.  Refuza sfaturile, dar ii fac bine dragostea si increderea, exercitiile de relaxare, o plimbare prin frig, ploaie sau furtuna, dusurile scotiene si sedintele de psihanaliza.

Sagetator. Intalnirile vesele cu amicii, excursiile in aer liber, calatoriile indepartate, o masa buna, un somn sanatos si sofatul il poate relaxa.

Capricorn. Il remonteaza linistea, aerul curat, muntele si padurile, muzica clasica, baile calde, sucurile naturale, preocuparile mentale abstracte il echilibreaza interior.

Varsator. Ii fac bine remediile naturiste sau neconventionale dar si suplimentele de magneziu.

Pesti.  Remediile homeopatice, reflexoterapia, aromoterapia, hidromasajul ii relaxeaza iar agenda de lucru ii ajuta sa se organizeze.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *