Search for content, post, videos

Perechi de zodii care vor avea o relatie de durata

Exista o serie de zodii care sunt mai compatibile cu altele si din acest motiv relatiile lor amoroase functioneaza mult mai bine.

Iata care sunt perechile de zodii facute sa traiasca impreuna pana la adanci batraneti:

Scorpion si Rac
Perechea formata din Scorpion si Rac imbina perfect munca cu aventura. Scorpionul este foarte loial si constant, iar Racul apreciaza foarte mult acest lucru, in timp ce el va aduce in relatie prospetime si imprevizibil.

Insa, cand un Scorpion este ranit, nu va suport sa vada ca partenerul este fericit si va incerca sa-i strice apele.

Berbec si Gemeni
Gemenii si Berbecii formeaza o pereche cat se poate de echilibrata. Gemenii sunt calmi si mentin romantismul in relatie, in timp ce Berbecii sunt decisivi si orientati spre atingerea tintelor. Daca Berbecii si Gemenii au un scop comun, atunci cerul este limita.

Fecioara si Varsator
Atunci cand aceste doua semne se vor intalni, va fi fericire pura. In timp ce Varsatorul va veni in permanenta cu idei noi, Fecioara le va analiza pana la cele mai mici detalii pentru a se asigura ca-si vor atinge scopurile comune.

Cei doi nativi se completeaza perfect. Atunci cand Varsatorul are nevoie de singuratate, Fecioara isi face de lucru. Daca vor invata sa coopereze, vor trai o poveste de dragoste ca in povesti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *