Search for content, post, videos

Pe unde călătorești în funcție de zodia în care ești născut

Te-ai gândit vreodată că poate zodia în care ești născut îți afectează modul de alegere a călătoriilor? Poate că nu e de vina clima tropicala, ci doar astrele, și poate că nu a fost vină partenerul tău că nu ți-a plăcut excursia în China pe care ai dat destul de mulți bani, ci doar ascendentul tău în Vărsător! Ne-am gândit să adunăm câteva informații generale despre zodii și tendințele diverșilor nativi spre călătorie.

Berbec

Nu îţi place să faci planuri dinainte pentru o vacanţă. Ești o persoană dinamică  şi te plictiseşti dacă stai prea mult într-un singur loc. Bine ar fi să pleci într-o călătorie cu maşina personală, pentru că ai posibilitatea să te mişti mult, fără să fii obligată să aştepţi după alţii. Pe de altă parte ca semn solarar fi bine să te îndrepți către țări calde precum Tunisia, Maroc, Egipt sau Orientul apropiat. Și marile metropole te atrag New York, Rio de Janeiro, Atena si Sidney. Chiar dacă unele dintre destinații înseamnă ceva planificare, bine ar fi să determini pe altcineva să se ocupe de tot, iar tu doar să pornești în aventură.

Taur

Tu eşti foarte comodă din fire şi îţi plănuieşti vacanţa până la ultimul detaliu cu luni înainte. Se zice că nu prea îţi place să te îndepărtezi de casă, dar mai corect nu îți place să pleci în călătorii ce implică orașe mari și aglomerație. Ca semn de pământ adori natura, viata la țară și tradițiile. O excursie la munte e oricând binevenită, deși nu ar trebui să ratezi țările precum Scoția, Irlanda, Bulgaria sau Italia (mai ales regiunea Toscana).

CONTINUAREA AICI

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *