Search for content, post, videos

Obiecte care aduc noroc pentru fiecare zodie

De obicei simbolurile perfecționiste precum cercul sau trifoiul cu patru foi sunt considerate norocoase. În funcție de personalitate avem fiecare un obiect pe care îl privim cu încredere. Le transferăm din personalitatea noastră și mai apoi ajung să ne dea o stare de confort.

Berbec

În portofelul Berbecilor se află poza unei persoane dragi pe care o laudă mereu. Înainte de un eveniment important, Berbecii privesc poza și brusc își schimbă dispoziția într-o atitudine pozitivă. Pentru ei pozele înseamnă mai mult ca niște banale hârtii.

Taur

Taurii sunt salvați mai tot timpul de un creion. Îl poartă mereu la ei pentru situațiile neprevăzute. Își notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pentru viitor, iar atunci când se plictisesc folosesc creionul în scop recreativ.

Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situațiile de criză de un simplu carnețel. De obicei îl personalizează și își notează impresii, sentimente. În acest fel se descarcă și este ca și cum ar vorbi cu ei înșiși. Le place să răsfoiască prin amintirile carnețelului și să vadă cum au evoluat ca și persoană.

CONTINUAREA AICI.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *