Search for content, post, videos

Numerele norocoase pentru saptamana ce urmeaza, in functie de zodie

Semnul zodiacal sub care te nasti si pozitia astrelor din fiecare saptamana iti influenteaza atat starea de spirit, cat si sansele de noroc pe care le ai la nivel numeric. Astfel, fiecare zodie are cateva numere norocoase in fiecare saptamana.

 

Fie ca intentionati sa jucati la loto, fie ca urmeaza sa stabilit o intalnire foarte importanta intr-o zi si la o ora anume, fie ca vreti sa cumparati un cadou pentru cineva saptamana aceasta, numerele norocoase va pot spori sansele de reusita si va pot potenta eficienta activitatii voastre daca mizati pe ele.

 

Berbec

Numerele norocoase ale persoanelor nascute sub semnul zodiacal berbec, in saptamana 21-28 octombrie sunt 6, 9, 15, 29 si 48.

 

Taur

Cifrele care sporesc sansele de noroc ale taurilor in aceasta saptamana sunt 3, 8, 13, 35 si 44.

 

Gemeni

Inteligenta si adaptabilitatea gemenilor sunt potentate in aceasta saptamana daca mizeaza pe numerele norocoase lor: 2, 11, 27, 33 si 48.

 

Rac

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al racului sunt ajutate de numerele 7, 12, 27, 32 si 46, care le sporesc sansele de noroc mai ales in jocurile cifrice.

 

Leu

Autoritari si cu o parerea exceptionala despre sine, cum sunt leii, acestia vor fi favorizati in saptaman 21-28 octombrie daca mizeaza pe numerele 1, 7, 17, 22 si 35.

 

Fecioara

Sentimentale si cu un puternic instinct familial dezvoltat, persoanele nascute sub semnul fecioarei vor avea parte de mai mult noroc saptamana aceasta daca mizeaza pe numerele 6, 9, 16, 25 si 37.

 

Balanta

Echilibrate, dupa cum spune si numele semnului zodiacal dupa pozitionarea astrelor ceresti, persoanele balanta vor fi favorizate saptamana aceasta de numerele norocoase 3, 8, 13, 27 si 45.

 

Scorpion

Imprevizibili, avizi de aventura si taiosi chiar ca personalitate, persoanele nascute sub semnul zodiacal al scorpionului vor avea maximum de noroc daca mizeaza pe numerele 4, 10, 18, 23, 36 si 41.

 

Sagetator

Aventurosi din fire, sagetatorii adora sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care orice fel de jocuri aleg, acestea vor avea un caracter comun predefinit: se practica in multime, cu mai multi oameni, nu in singuratate acasa. Sagetatorii isi pot creste sanse de castig saptamana aceasta mizand pe numerele 5, 8, 16, 35 si 45.

 

Capricorn

Incapatanti, dar nu fara sa aiba motiv, persoanele nascute sub semnul capricornului isi vor putea etala calitatile daca mizeaza, saptamana aceasta, pe numerele 3, 8, 15, 21 si 37.

 

Varsator

Vesnic visator, mistici si mereu inaintea timpului lor, varsatorii nu iau in deradere puterea astrelor si a norocului, iar cer care vor sa-si sporeasca sansele de reusita saptamana 21-28 octombrie ar trebuie sa mizeze pe numerele 7, 8 11, 17 si 35.

 

Pesti

Alunecosi, dar intuitivi si selectivi, oamenii nascuti sub semnul zodiacal al pestilor isi pot favoriza soarta saptamana aceasta mizand pe numerele norocoase lor: 1,8 12, 21 si 42

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *