Search for content, post, videos

Mihai Voropchievici ii avertizeaza pe acesti nativi: Urmeaza o saptamana grea

Numerologul Mihai Voropchievici a facut previziunile pentru saptamana  8 – 14 ianuarie 2018, in emisiunea „Adevaruri ascunse”. Ce spune despre fiecare zodie in parte.

Berbec
Berbecii sunt pe picior de plecare, fie fac bagajele sau prelungesc vacanta. Au sanse mari sa primeasca o oferta de munca.

Taur
Vor avea parte de o multime de schimbari majore in viata. Taurii trebuie sa invete sa se bucure si sa le multumeasca lui Dumnezeu.

Gemeni
Nativii din zodia Gemeni sunt intr-o cautare permanenta. Vor sa se mute sau sa schimbe locul de munca. Vor avea parte de mai multe variante, insa trebuie sa o aleaga pe cea optima.

Rac
Racii vor avea parte de inca o luna a cadourilor, vor primi o multime de daruri de la cei dragi, vor fi cadouri minunate de care se vor bucura din plin.

Leu
Nativii din Leu isi doresc sa rezolve totul singuri, sunt tumultosi si explozivi. Ar fi bine totusi sa nu forteze mana norocului, lucrurile bune vin daca ai rabdare.

Fecioara
Pentru Fecioare urmeaza o saptamana mai tensionata, insa trebuie sa aiba rabdare.

Balanta
Balantele trebuie sa se linisteasca, sa se relaxeze si sa nu isi mai faca griji pentru starea de sanatate a unei rude.

Scorpion
Scorpionii vor avea sansa sa castige sume importante de bani. Se arata castigurii din toate directiile.

Sagetator
Nativii din Sagetator sunt plini de noroc si vor avea parte de schimbari in bine. Totusi, sagetatorii pot fi bulversati putin de schimbarile benefice.

Capricorn
Urmeaza o saptamana cu mici tensiuni, este recomandat sa incerce sa ramana calmi, lucrurile se vor rezolva.

Varsator
Si nativii din Varsator au parte de o saptamana plina de tensiuni, trebuie sa-si pastreze calmul si totul se va rezolva cu bine.

Pesti
Nativii din Pesti vor avea o saptamana spectaculoasa. Se vor simti cu adevarat importanti, iar asta le poate marca viata, in functie de karma lor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *