Search for content, post, videos

Miercuri, 14 decembrie 2016. Astazi, Leii ar putea avea probleme in cuplu, iar Gemenii primesc bani

Horoscop 2016 BERBEC – Va dati intalnire cu niste parteneri de afaceri sa vedeti ce se poate face din ianuarie incolo, sa dati drumul unui nou proiect. O sa va luptati sa vi se recunoasca niste drepturi, poate ajungeti si in instanta si o sa se-ncheie totul in favoarea voastra ca-l aveti pe marele benefic, Jupiter, de partea voastra.

Horoscop 2016 TAUR – In continuare, bine-ar fi sa va menajati, mai des daca stiti ca sunt ceva accente in sfera sanatatii, sa nu va-mbolnaviti. Se poate sa modificati data unei plecari in vacanta, pentru c-au intervenit diverse urgente, chiar si marunte, dar care v-au dat niste planuri peste cap.

Horoscop 2016 GEMENI – Or sa va mai intre niste bani si-o sa puteti lua si acele cadouri la care-ar fi trebuit sa renuntati, daca nu era aceasta suma. Sunteti pe punctul de a face o schimbare importanta, sa va mutati in alta casa, poate pentru ca va casatoriti sau pentru ca o s-aveti un copil.

Horoscop 2016 RAC – Poate o sa amanati plata unei rate sa v-ajunga banii pentru Craciun, Revelion, sa va simtiti in largul vostru. Poate o sa retrageti niste bani de la banca, sa va puteti descurca si cu mancarea si cu ratele si cu cheltuielile de sezon si ca sa plecati pe undeva.

Horoscop 2016 LEU – Relatia cu partenerul de cuplu poate trece prin niste turbulente, dar vine ea si acalmia, ca de sarbatori inima e senina. E posibil sa va treaca supararea pe cineva care v-a gresit cu ceva si sunteti in stare sa renuntati chiar si la procesul care era in derulare.

Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa cumparati ceva pentru casa si daca vreti sa mai luati si alte lucruri le veti plati in rate. Poate-or sa vina in vizita niste persoane tinere care au nevoie de vreun ajutor de la voi si o sa va-ntalniti, probabil si in zilele urmatoare, c-aveti program comun.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate va mai ajuta cineva diseara la treaba, ca sa n-ajungeti la epuizare si nici sa prelungiti munca in gospodarie cu cateva zile bune. O sa incheiati o situatie care v-a solicitat fizic si nervos si ramane sa vedeti spre ce proiecte o sa va-ndreptati la inceputul anului, ca s-aveti succes.

Horoscop 2016 SCORPION – O sa va implicati intr-o activitate de grup si o sa va prinda bine dezlantuirea de forte si energii, c-o sa va simtiti utili. Se pare c-o sa faceti un efort sa va achitati de toate obligatiile financiare, sa nu intrati cu restante in noul an si sa nici nu va refuzati voua sau copiilor vreun cadou.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate rezolvati o problema contractuala mai veche si o sa incepeti un proiect nou-nout din ianuarie incolo. O sa va bucurati de prezenta cuiva care vine cu vesti bune si o sa va faceti planuri de relaxare pentru week-end sau poate ca sa petreceti anul nou impreuna.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate faceti o rezervare la o cabana, de sarbatori, in vacanta copiilor, le platiti si un monitor sa-nvete sa schieze si poate si voi. Aveti un entuziasm care-o sa va mai tina inca o vreme si o sa va puteti manifesta frumos, c-aveti multe de spus, de facut, de descarcat tensiuni.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se pare c-aveti multe lucruri de rezolvat pe ziua de azi si o sa va mai ajute, unul, altul, ca s-aveti timp si pentru voi, sa mai respirati. E posibil sa luati bani si sa-i puneti pe caprarii, ca sa nu ramaneti descoperiti in niciun sector de viata si tocmai acum, de sarbatori.

Horoscop 2016 PESTI – O sa primiti o invitatie la cafea, la restaurant si se poate sa-ncepeti o idila, sa va ia cu fluturasi pe la stomac. Poate faceti o miscare curajoasa, plecati pe la capatul lumii pe undeva sau mai pe-aproape, de sarbatori, desi ziceati ca n-aveti nici timp, nici bani.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *