Search for content, post, videos

Marți, 4 octombrie 2016. Atentie la prieteni, este posibil sa va dezamageasca

Sextilul Soarelui cu Saturn poate induce nevoia de siguranta, mai ales in ceea ce priveste siguranta personala. Este momentul sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Este posibil ca persoanele din anturaj sa fie mai putin sociabile si mai egoiste.

Berbec

Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii, din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale.

Taur

Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei.

Gemeni

Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista, care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la persoana.

Rac

Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care locuiti, candva, in perioada urmatoare.

Leu

Este nevoie de initiative curajoase in familie, ceilalti asteapta de la tine cele mai importante verdicte, pentru ca, orice ai face, tu esti liderul tuturor.

Fecioara

Cu ceva timp in urma, ai ajuns intr-un punct critic in care credeai ca singura solutie ar fi un final categoric. Nu te grabi sa-ti iei adio atat de repede de la tot ce ai construit, pentru ca sigur exista si o alta varianta, care poate restabili echilibrul firesc al situatiei.

Balanța

Poate aparea sansa unui imprumut oficial de la o banca sau alta institutie de profil sau intri in posesia unui onorariu pentru o munca prestata deja, suma ce ti de cuvine de drept.

Scorpion

Ai grija in ce te bagi azi: ceea ce ar putea parea o banala gluma se poate transforma intr-un mic haos greu de reparat.

Săgetător

Nu ajunge doar sa visezi frumos la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba.

Capricorn

Viata de cuplu este motiv de implinire pentru tine, deoarece partenerul te rasfata cu gesturi de afectiune, copiii te inconjoara cu maxima iubire si tu, la randul tau, daruiesti tot ce ai mai bun in suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiti.

Vărsător

Vestile bune curg din toate partile, poate chiar apare si un prilej de sarbatoare in familie, cum ar fi o logodna, un botez sau alte evenimente care te aseaza pe tine in centrul atentiei si te incanta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care tin cu adevarat la tine.

Pești

Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Daca ai mai multe optiuni, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci trebuie sa le cantaresti foarte atent ca sa o alegi pe cea mai buna

SURSA: dcnews.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *