Search for content, post, videos

Marți, 20 septembrie 2016. Afla ce-ti rezerva astrele pentru astazi

Berbec

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Taur

Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde.

Gemeni

Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate, scrie huff.ro.

Rac

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos.

Leu

Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare.

Fecioara

Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna.

Balanța

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta si te stimuleaza sa te apuci serios de o activitate noua, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a inainta in forta.

Scorpion

Te judeci pe tine insuti mult prea aspru si iti descoperi vini care nu-ti apartin.

Săgetător

Vrei sa faci o cucerire? Spune ce simti si succesul e garantat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti mai clar iubirea, pasiunea, atractia catre cel care ti-a furat mintile.

Capricorn

Ai mai multa incredere in valoarea ta, deci, daca te compari cu altii care ar fi cu ceva mai sus decat tine, descopera ca ai si tu atuurile tale, poate chiar mai grozave decat ale celor pe care ii apreciezi.

Vărsător

Deschide ochii cat mai repede, pentru ca esti prins intr-un vis imposibil! E o himera, alergi dupa ea alimentandu-ti speranta din lucruri care nici macar nu exista, deci e nevoie de mai mult realism.

Pești

Nu te astepta ca cele mai bune vesti sa vina la tine ambalate intr-o hartie sclipitoare si cu fundita, pentru ca uneori vin in cea mai bruta si neatractiva forma. Nu subestima lucrurile, totusi!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *