Search for content, post, videos

Legatura intre zodii si pietrele pretioase. Ce sa porti ca sa iti fie bine mereu!

Intodeauna cand alegeti bijuteriile vreti sa le asortati cu imbracamintea. Stiati ca este o stransa legatura intre pietrele pretioase si zodii? Iata ce poti face cu ajutorul bijuteriilor in functie de zodii

Berbec. Pentru cresterea diplomatiei alegeti  turcoazul si cuartul roz. Daca vreti sa linistiti gelozia si rigiditatea purtati carneolul.

Taur. Daca vreti sa aveti o atitudine pozitiva, trebuie sa purtati bijuterii cu agat, iar  pentru oprirea influentelor nefaste alegeti piatra lapis lazuli.

Gemeni. Vreti mai multa hotarare si simt de responsabilitate? Purtati turcoaz si ochi de tigru. Hiperactivitatea (de care sufera in general nativii acestei zodii)  si emotivitatea  sunt tinute in frau cu jad si cuart roz.

Rac. Pentru cresterea curajului si pentru exprimarea cu usurinta a sentimentelor, bijuteriile cu hematite va  sunt de ajutor. Daca vreti sa calmati hipersensibilitatea si nevoia continua de stabilitate, va stau la dispozitie smaraldul si onixul.

Leu.  Daca vreti sa fiti mai tolerante si  mai sensibile, purtati ametist si cuart roz. Va calmati purtand  lapis lazuli si citrinul.

Fecioara. Pentru a va exprima mai usor sentimentele, acvamarinul si chihlimbarul va sunt recomandate. Purtati turcoaz si safir pentru franarea emotivitatii.

Balanta.  Cuartul va dezvolta capacitatea de a lupta pentru ideile personale si va face mai increzatoare. Jasperul va scapa de angoasa si turcoazul va ascunde emotiile.

Scorpion.  Va  exprimati mai usor sentimentele daca purtati acvamarin si jad. Limitati-va energia si indiferenta cu lapis lazuli.

Sagetator.  Granatul opac va ajuta sa fiti perseverente si realiste. Pentru linistirea emotiilor purtati citrin.

Capricorn. Chihlimbarul si acvamarinul va fac sa pareti mai sociabiabile. Pozitivismul si capacitatea de a va integra intr-un grup le dobanditi cu ametist si smarald.

Varsator.  Purtati bijuterii cu garnet pentru a fi mai diplomate si tine-ti in frau lipsa de diplomatie si de tact cu turcoaz.

Pesti. Pentru  cresterea curajului aveti nevoie de hematite, iar pentru a nu uita limita generozitatii folositi ametistul.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *