Search for content, post, videos

La ce varsta vei suferi crunt in dragoste, cum vei fi ranit si cum te va afecta experienta, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului trece la un moment dat, pe parcursul vietii, printr-o experienta amororasa destul de urata.

 

Aceste experiente amoroase neplacute, in urma carora nativii zodiacului ajung sa sufere foarte mult si sunt decisive pentru modul in care caracterul amoros al unei persoane se va schimba pentru restul vietii.

 

Mai mult decat atat, se pare ca fiecare nativ al zodiacului este predispus sa sufere in dragoste in jurul unor varste exacte, iar experientele negative pe care le vor trai se vor materializa in mod aparte.

 

Mai precis, cauzele pentru care nativii zodiacului ajung sa sufere in dragoaste, desi de multe ori asemanatoare pentru majoritatea, pot diferi in functie de situatie, insa sunt bazate pe acelasi fundament, dupa cum urmeaza.

 

BERBEC

 

Berbecii vor suferi in dragoste la o varsta destul de frageda. Astfel, vor avea de suferit dupa ce vor fi parasiti de prima persoana de care se vor indragosti in jurul varstei de 17 ani. Acest eveniment ii va face sa fie cat se poate de precauti cu privire la cat de mult se vor deschide in viitoarele lor relatii.

 

TAUR

 

Taurii ajung sa sufere cu adevarat in dragoste abia dupa ce vor fi trait experienta unei relatii de durata mai lunga. Nefericita experienta se va petrece in jurul varstei de 20 de ani, dupa ce partenerul sau partenera lor ii va fi inselat cu cineva cunoscut. Acest lucru ii va face pe tauri sa nu mai aiba incredere niciodata 100% in viitorii parteneri.

 

GEMENI

 

Gemenii au o viata amoroasa fulminanta de obicei! Acest lucru se datoreaza faptului ca gusta pentru prima data suferinta in amor, destul de puternic, la o varsta foarte frageda. Astfel, pe la 14 ani vor avea o mare deceptie care ii va maturiza complet pe nativii acestei zodii si care ii va face sa isi dezvolte foarte mult caracterul cel putin duplicitar in viitoarele relatii.

 

RAC

 

Racii sufera in dragoste destul de tarziu. Nu au parte de schimbari de caracter majore din cauza suferintei pe care o traiesc in jurul varstei de 35 de ani tocmai datorita faptului ca au o varsta destul de inaintata pentru a trata situatia cu maturitate. In principiu, vor fi inselati de persoana iubita, ceea ce ii va afecta la maximum.

 

LEU

 

Leii sunt atat de puternici din punct de vedere sentimental incat isi aleg persoanele de care se indragostesc. Acest lucru face ca rareori sa sufere crunt in dragoste. Insa, daca suferinta din dragoste se va dovedi inefitabila, este posibil sa aiba loc in jurul varstei de 20 de ani si sa fie din cauza minciunilor spuse de partener. In urma acestei experiente, Leii nu se vor schimbarea mult.

 

FECIOARA

 

Fecioarele pe de alta parte gusta suferinta in amor prima data la varsta de 16 ani. Evident, au parte de o infidelitate care le da peste cap intregul univers. Din cauza acestei experiente vor reusi foarte greu sa se mai indragosteasca de cineva pe viitor.

 

BALANTA

 

Balantele pe de alta parte parca sunt sortite deceptiilor in dragoste. Astfel, vor avea mai multe varste la care vor suferi amarnic. Prima data pe la 16 ani, apoi pe la 20 de ani, apoi pe la 30 de ani. Se pare ca niciodata nu isi invata lectia si ajung mereu sa ofere absolut tot ce au persoanei de care se indragostesc, lasand astfel sa intervina monotonia in relatie, lucru ce va duce la despartire.

 

SCORPION

 

Scorpionii au o viata destul de linistita din punct de vedere al suferintelor in dragoste. Astfel, vor trece printr-o deceptie destul de puternica pe la 17 ani, care ii va maturiza si ii va face sa nu se mai increada atat de mult in oameni. Vor suferi din pricina faptului ca persoana pe care o iubesc nu le impartaseste sentimentele.

 

SAGETATOR

 

Sagetatorii pe de alta parte vor avea parte de cea mai mare deceptie in dragoste la o varsta destul de inaintata. Astfel, pe la 45 de ani, isi vor da seama ca au facut o alegere gresita cu privire la persoana care le este alaturi. Acest lucru se va petrece din cauza ca Sagetatorii vor ajunge sa se plictiseasca de acea persoana. Nu se vor schimba prea mult pe viitor din cauza acestei experiente.

 

CAPRICORN

 

Capricornii sufera destul de puternic in dragoste pe la varsta de 20 de ani. Dupa experienta in sine, care se petrece din cauza infidelitatii, ajung sa nu se mai ofere pe tava tuturor pretendentilor.

 

VARSATOR

 

Varsatorii sufera in dragoste prima data pe la 17 ani. Insa, fiind destul de maturi din fire, invata foarte multe din experienta in sine. In cazul lor, ajung sa sufere in dragoste din cauza unei greseli pe care ei insisi o fac. Asa ca pe viitor vor evita sa mai repete aceasta eroare.

 

PESTI

 

Pestii pe de alta parte sufera destul de tarziu in dragoste, respectiv pe la 25 de ani, iar experienta ii schimba dramatic pentru tot restul vietii. Astfel, dupa ce vor fi fost inselati pe fata, nativii din Pesti vor ajunge sa fie foarte selectivi in ceea ce ii priveste pe viitori lor parteneri.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *