Search for content, post, videos

Karma voastra va face sa va certati tot timpul? 6 cupluri de zodii care nu rezoneaza energetic

Compatibilitatea zodiilor depinde intr-o foarte mare masura de elementele care le reprezinta. Astfel, nativii guvernati de aceleasi elemente sunt compatibili intre ei, insa exista si elemente complementare care se inteleg de minune, asa cum sunt focul cu aerul.

Insa natura relatiilor dintre oameni nu depinde doar de elementele care-i guverneaza: apa, aer, pamant sau foc.Compatibilitatea zodiilor depinde si de incarcatura karmica a fiecarui nativ. Afla si tu cu ce zodie nu poti rezonaenergetic si fereste-te sa-ti construiesti relatii care pot fi daunatoare:

1. Berbec – Capricorn

Berbecii sunt persoane foarte creative si foarte dinamice, care nu accepta monotonia intr-o relatie. Instabilitatea lor si spiritul de aventura ii face parteneri nepotriviti pentru Capricorni. Acestia sunt stabili si conservatori, spre deosebire de Berbecii nelinistiti si dornici de aventura.

In plus, ambele zodii sunt foarte ambitioase. Fiecare va incerca sa indrepte relatia in directia pe care o doreste si vor ajunge sa se lupte destul de aspru din aceasta cauza. In plus, orgoliile lor sunt foarte puternice, iar acesta ar putea fi inca un impediment in calea unei relatii fericite.

Citeste continuarea articolului pe acasa.o (  http://goo.gl/YdxcKf  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *