Search for content, post, videos

Joi, 15 decembrie 2016. Astazi, Fecioarele primesc bani din alte surse, iar Leii au iesiri interesante

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va caute acea persoana cu care-ati impartit si bune si rele, dar v-ati separat, si-acum vrea sa mai faceti o incercare. O sedinta, o negociere, v-ar aduce mai aproape de la obiectivul propus, sa vi se respecte cerintele, sa semnati un contract avantajos, sa va asigurati un venit multumitor.

Horoscop 2016 TAUR – Relatia sentimentala traverseaza o perioada mai agitata si o sa mai lasati de la voi ca sa se refaca armonia, altminteri sarbatorile or sa fie dulci-amarui. Un proiect nou in pregatire, alegeti de pe-acum echipa pentru anul viitor si poate o virati spre un domeniu in care n-ati avut curaj sa va manifestati in vreun fel.

Horoscop 2016 GEMENI – O iesire la cafea cu cineva cu care-ati avut o relatie care-a ramas in coada de peste o sa spuna totul despre directia pe care s-o urmati. Se poate sa faceti niste achizitii atat pentru voi cat si pentru ai vostri, poate gasiti un chilipir si va luati o masina, daca aveti ceva bani pusi deoparte.

Horoscop 2016 RAC – O sa le dati de capat unor probleme de sanatate si o s-aveti un tonus ridicat, sa va puteti descurca lejer cu toate pregatirile de sezon. E de lucru la serviciu si o sa fiti acaparati cu totul, dar vin si banii, recunoasterea din partea sefilor si-o sa fie o atmosfera calda, placuta in colectivitate.

Horoscop 2016 LEU – Poate iesiti la un spectacol, diseara, vizitati o expozitie, un targ de sezon si o sa va destindeti. Vi se propune sa reinnoiti un contract de munca si daca mai aveti si alte oferte poate amanati pana la jumatatea lui ianuarie, cand lucrurile vor fi mult mai clare.

Horoscop 2016 FECIOARA – Poate va trebui sa dati o mana de ajutor cuiva care e in criza de timp, sau intr-o mare incurcatura si o sa va descurcati frumos. Se pare c-o sa mai faceti rost si din alta parte de bani, nu numai de la serviciu si-o s-aveti pentru tot ce-aveati pe lista de cheltuieli, ba va mai si raman pentru diverse.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate reinnoda o relatie sentimentala chiar daca parea ca nimic nu mai poate s-o salveze – e de-ncercat. E posibil sa treceti pe la notar sa legalizati niste acte, poate vindeti, cumparati ceva sau s-a-ncheiat un partaj si-ncepeti un nou capitol de viata personala.

Horoscop 2016 SCORPION – S-ar putea sa scoateti banii din cont sa puteti cumpara ceva scump si de care s-ar bucura toti ai vostri. O s-aveti parte de mici surprize, un rest de plata, un cadou, o veste buna, o aparitie care sa va taie respiratia, e ceva care sa va bucure sufletul.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va dati intalnire cu cineva care va poate deveni partener de afaceri si sa puneti la cale un proiect de anvergura. Poate primiti ok-ul pentru o slujba in strainatate sau ca sa urmati niste cursuri, sa plecati la o bursa din ianuarie incolo si pregatiti actele, faceti formalitatile de plecare.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa luati niste bani din particular, sa va gasiti un sponsor care sa va sustina financiar proiectele de afaceri. Voi va asociati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna sa construiti ceva de durata si sa aveti de unde sa luati banii de rate, facturi si pentru alte lucruri obligatorii.

Horoscop 2016 VARSATOR – O iesire in lume, diseara, v-ar mai spala gandurile si v-ar oferi inspiratie pentru ce urmeaza sa faceti in perioada sarbatorilor. Poate vi se recunosc niste merite in cadru public, la o gala, o reuniune de serviciu ori in particular, acolo unde activati in cadrul vreunei fundatii.

Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa va treziti cu ceva mai multi bani la salariu, pe langa prima de Craciun, si sa va bucurati de acest surplus. Se pare c-o sa va mai ganditi si la voi, sa faceti o programare la tuns, la masaj, la cosmetica, poate va duceti la sala ca sa scapati de kilogramele in plus, sa fiti in forma maxima.

Sursa: Stirile ProTV

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *