Search for content, post, videos

Joi, 29 decembrie: Ultima Luna Noua din 2016, momentul perfect pentru formulat dorinte

Pe data de 29 decembrie, joi, avem parte de o Lună Nouă. Probabil ați început deja să simțiți această energie, dacă vă este foame (deși tocmai ce au trecut sărbătorile, cu alaiul lor de mese întinse) și dacă vă este foarte somn, atunci știți că urmează Luna Nouă, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Vorbim despre ultima Luna Nouă din anul 2016 și este exact momentul pentru formulat dorințe. Asta în caz că aveați această idee pentru noaptea de 31, puteți să începeți de acum. Sigur, asta nu înseamnă că dorințele puse acum se vor adeveri brusc, dar energia aceasta are cumva puterea să ne limpezească mințile și să ne aducă pe un drum cumva mai realist și mai corect față de persoana proprie. Deci și dorințele să fie mai corect formulate și conturate.

BERBEC – Poate fi momentul tău de strălucire. Imagine și carieră. Ai toate resursele necesare pentru a face o impresie bună, context, replică, simț, tot ce îți trebuie. Ca de obicei, sfatul este să nu te arunci cu capul înainte și apoi să te întrebi ce ai făcut. Pune-te în valoare, construiește-ți o imagine bună, fii natural, dar treci într-o fază superioară. Maturizează-te, cum ar spune cei mai înțelepți.

TAUR – Pentru tine pare să fie un moment de reevaluare a felului în care privești și abordezi viața. Vorbim despre sistem de valori, despre filosofia de viață, despre convingeri și viziune. În plus, s-ar putea să îți faci planuri de plecat prin țări străine sau de comunicat frecvent cu cineva din străinătate. Altfel, atenție mare la ce acte semnezi în perioada asta și la începutul lunii ianuarie, citește cu atenție și verifică de două ori.

GEMENI – Pentru tine, este momentul maeștrilor. Și acum poți să fii și tu unul, dar trebuie să înțelegi mai bine mecanismele domeniului tău de activitate. Canalizează intensitatea și tensiunea către un scop precis și construiește spre el. Acum ai ocazia să demonstrezi că nu ești atât de superficial cum consideră lumea. Fii critic, chiar și cu persoana ta, dar încearcă să vezi esența, găsește soluții pentru punctele negative, nu te lamenta.

RAC – O perioadă foarte activă, mai ales în interacțiuni. Pentru cei care sunt singuri, s-ar putea să apară cineva interesant la orizont, pentru cei care sunt deja într-o relație, lucrurile au tendința să meargă destul de tensionat, dar pe fondul unui potențial foarte mare. În alte cuvinte, dacă este ceva de vorbit, vorbește acum și vezi ce se poate face și nu uita că în tango este nevoie de doi, deci nu uita să îți pui întrebări și ție, nu doar partenerului.

LEU – S-ar putea spune că vrei să îți îmbunătățești stilul de viață și să ai mai mare grijă de tine. Sigur, o dietă echilibrată este foarte bună, dar mai sunt bune sportul și odihna. Și subliniez odihna, pentru că probabil ai muncit până ai uitat ce înseamnă odihna. Nu dai randament dacă nu îți faci “siesta”, deci eficientizează în jur, program, rutină și munca va fi mult mai ușoară.

FECIOARĂ – Găsești ceva mai multă creativitate prin tolba de resurse și este momentul să o folosești. Este un moment bun pentru iubire, pentru romantism, pentru jocuri și distracții de tot felul, mai ales cu Mercur retrograd, care scoate la iveală cârcotașul din tine. Surprinde-te, nu mai planifica totul și descoperă că poți și tu să dai în mintea copiilor, fără să îți pierzi coordonatele reale. Ar fi momentul să te mai și distrezi / relaxezi.

BALANȚĂ – La tine se pare că au loc evenimente prin casă / familie / cămin. Ori dacă nu este cazul, înseamnă că trăiești o perioadă în care îți cauți “rădăcinile” și punctul de stabilitate. În fond, ce cauți acum este securitatea și stabilitatea interioară, care de multe ori își trag seva din copilărie și experiențele de atunci. Un moment bun pentru a discuta cu cineva din domeniul psihologiei, pentru a afla mai multe despre tine, dar și pentru a planifica pe termen lung și pentru a redecora prin casă.

SCORPION – Pentru tine, “agitație” este în continuare un cuvânt cheie. Ai de lucrat, ai de umblat, ai de vorbit și se pare că tendința va mai rămâne ceva timp. Atenție la agendă și la întâlniri stabilite, pentru că s-ar putea să fie date peste cap. La fel și în trafic, la fel și în ideile pe care le comunici mai departe. În general, încearcă să fii atent la ce transmiți și cum te miști și nu uita să respiri. Din diafragmă, preferabil.

SĂGETĂTOR – Cobori cu picioarele pe pământ sau revii din aventurile tale mai mult sau mai puțin imaginare, dar cert este că are loc o revelație a realității pentru tine. Devii ceva mai conștient de ce faci, cum faci, ce ar trebui să faci mai departe pentru a trăi o viață mai bună. Ești direct interesat de materie, de bani și de valoarea ta proprie și personală. Este momentul pentru a rezolva, planifica, organiza chestiuni financiare și investiții. Dar cu planuri de rezervă, pentru că Mercur încă este retrograd.

CAPRICORN – Ești vedeta acestui moment, deci așează-te frumos pe scaun / fotoliu / canapea și încearcă să tragi o linie. Este momentul să te reinventezi, să schimbi ceva la imaginea ta, tunsoarea, stilul vestimentar, ceva care să îți sporească încrederea în forțele proprii. Cum te percep ceilalți? Cât de reală este aceasă percepție? Ce ai putea să faci ca să îți sporești capitalul de imagine? Sunt întrebări la care poți găsi ușor răspunsuri în perioada asta.

VĂRSĂTOR – Este momentul să te retragi în laboratorul tău interior și să găsești rețeta pentru fericire. Fericirea ta, desigur, pentru că la fiecare este diferită. La fel ca la vecinul Capricorn, este un moment de tras linie, dar nu neapărat de luat decizii. Încearcă să îți folosești mintea ciudată pentru a găsi soluții și idei pentru situațiile cu care te confrunți. Pune-le pe foaie și nu uita să îți mai menajezi și sufletul, ai nevoie de el cam tot timpul.

PEȘTI – Pentru tine se pare că este momentul să ieși în lume, să cunoști oameni noi, să interacționezi cu cât mai mulți oameni, să faci networking. În scopuri personale sau profesionale, nu contează, ieși din acvariul tău și vezi ce se întâmplă în afara zonei tale de confort. Oportunități sunt la tot pasul, dar trebuie să le lași să vină spre tine și să le vezi când apar.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *