Search for content, post, videos

Joi, 2 februarie 2017. Berbeci pot pleca intr-o excursie exotica, iar Capricornii ar putea primi un cadou

Surprizele se tin lant si o sa fie un consum emotional, ca va trebui sa dam niste raspunsuri – pe loc – nu ni se da un timp de gandire si e bine sa fim expeditivi cu toate treburile.

Vibratia zilei este 2 si o sa primim un ajutor nesperat, si la momentul oportun.
BERBEC: Poate-a rezervat cineva bilete la munte, la schi sau va invita intr-o vacanta exotica, la plaja pe undeva. O sa va ia prin surprindere oferta de lucru si poate va si decideti – pentru ca e an bun de parteneriat, si o sa faceti alegeri avantajoase, c-o sa va folositi flerul.
TAUR: E posibil sa va duceti cu treaba in strainatate, sa negociati un contract, sa va asigurati niste bani pentru cheltuielile mari. O problema de suflet va cam da insomnii si-ati face bine sa vorbiti deschis cu persoana in cauza, sa va eliberati de vinovatii sau acuze la adresa ei.
GEMENI: Poate faceti un bilant financiar sa va puteti dramui in asa fel banii incat sa v-ajunga, sa aveti pana la urmatorul salariu. Sunt evenimente mondene la care o sa faceti si voi act de prezenta, sa contribuiti cu cate ceva, sa vi se descopere competentele, totodata, sa iesiti mai la vedere.
RAC: Va scoate cineva in oras, la un ceai, o cafea, sunt ceva probleme importante de luat in discutie si vreti sa fiti degajati. Poate primiti o aprobare, vi se deschid niste usi, sa porniti pe un alt drum profesional si o sa-ncepeti o viata noua, cu toate ca se-anunta multa munca.
LEU: Se poate sa incheiati o afacere, vindeti ceva care o sa v-aduca bani, cu care sa acoperiti alte goluri. Se poate sa primiti cadou o excursie la munte, la schi sau se casatoresc niste prieteni, isi serbeaza ziua de nastere, e ceva care sa va scoata la plimbare mai departe de casa.
FECIOARA: O sa va spuneti punctul de vedere intr-o chestiune care tine de viata de cuplu, sa schimbati niste lucruri, sa va mearga si mai bine. O sa va gospodariti frumos, luati ce va trebuie pentru casa, si cu ce ramane o sa va puteti permite o iesire in weekend, sa va deconectati, sa lasati munca la o parte.
BALANTA: Va puteti gasi un om cu care sa va-ntelegeti, sa formati un cuplu armonios si sa va bucurati de viata, mai mult ca oricand. Poate-o sa duceti tratative cu niste angajatori sa semnati un contract in conditii avantajoase, sa ajungeti la alt nivel in sfera cariera.
SCORPION: O sa dati dovada de o mai mare deschidere fata de partenerii de afaceri, de colaboratori si o sa dati drumul unui proiect de valoare. Apar niste schimbari la serviciu si o sa va gasiti locul in noua schema, sa veniti cu idei noi, ca sa va placa si mai mult ce lucrati, sa fiti in elementul vostru.
SAGETATOR: Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa fiti o echipa, asa cum va place voua. O situatie cu destul neprevazut- poate vi se propune o afacere in care va trebui sa va implicati trup si suflet, ca sa iasa ceva de super-calitate.
CAPRICORN: Se contureaza o sursa suplimentara de venituri si o s-o speculati la maximum sa nu ratati o astfel de sansa, c-aveti nevoie de bani. Poate o sa va cumparati niste lucruri pentru casa, ori le primiti cadou de la parinti, socri, de la prieteni, daca va mutati in casa noua.
VARSATOR: Poate va invita cineva intr-o deplasare si o sa va priasca anturajul, o sa revedeti locuri dragi si poate vizitati si alte obiective turistice. Apar lucruri noi, incitante si care sa va ofere sansa de a face progrese, in zona profesionala, la scoala, sa treceti cu bine de niste examene foarte grele.
PESTI: Se poate sa va gasiti ceva de lucru in particular, desi e posibil sa fie un job complet, de care sa fiti foarte incantati. E posibil sa luati niste bani si sa achitati cu ei facturi care-si asteptau randul si deocamdata o sa va descurcati cu cat aveti, peste cateva zile insa, va intra bani mai multi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *