Search for content, post, videos

Joi, 12 ianuarie 2017. Varsatorii investesc azi in casa, iar Gemenii isi rezolva neintelegerile cu partenerul de viata

BERBEC

Ati putea intra intr-un parteneriat de afaceri si sa pastrati ritmul, sa dati cel mai bun randament. Se anunta un succes, vi se da ok-ul pentru un proiect in care o sa puneti mult suflet, ca aveti nevoie sa va implicati in ceva care sa va redea cheful de viata.

TAUR

Va asteapta cineva in alta tara, poate doar in vacanta, la odihna, la distractie si nu ca sa munciti, sa va stresati. O sa strangeti randurile si o sa va faceti planuri impreuna cu prietenii, coechipierii de afaceri sa plecati pe undeva sau sa dati drumul unui proiect sau unui hobby.

GEMENI

O sa perfectati comunicarea cu partenerul de cuplu, dupa ce fiecare a incercat in felul sau, dar a fost scurt-circuitat fluxul verbal. E posibil sa luati niste bani si sa va achitati de toate obligatiile financiare, sa puteti demara afaceri care sa va aduca renumele pe care-l meritati.

RAC

Se pot rezolva acele probleme de cuplu care sunt de multi ani incurcate si va puteti salva o casnicie, relatia in doi. E un tumult sufletesc pe care-l puteti potoli, cumva, daca va intalniti cu omul drag si spuneti ce va supara, ce v-ati dori si mai ales ce nu v-ati dori.

LEU

E bine sa aveti mare grija de sanatate zilele astea ca pot reveni probleme mai vechi si care sa va dea niste planuri peste cap. Poate faceti un bilant financiar sa vedeti ce-aveti in cont, ce cheltuieli sunt si ce puteti face pentru familie, poate v-ati propus sa va luati alta casa.

FECIOARA

O sa va fie mai clar ce se intampla cu relatia de cuplu, daca duce spre legalizare sau ar trebui vazut de ce scartaie. O sa interactionati cu niste oameni care pot tine pasul cu voi si sa faceti un lucru de cea mai buna calitate si sa primiti aprecieri la scena deschisa.

BALANTA

Poate faceti o reorganizare acasa, redecorati, compartimentati altfel, pentru vreun musafir sau se va mai naste un membru al familiei.Se pare ca o sa fie mai mult de lucru la serviciu si o sa va descurcati in perioada asta cu toate treburile, sa multumiti pe toata lumea.

SCORPION

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa va atraga, sa fie o persoana carismatica si daca n-aveti pe nimeni puteti da curs relatiei. Poate va faceti timp si pentru voi, sa reluati antrenamentele la o sala de sport, sa practicati un hobby, sa-i duceti si pe copii la activitatile preferate.

SAGETATOR

Poate clarificati o problema cu banca si amanati vreo rata sau cereti o refinantare, in functie de ce-aveti nevoie. Se poate sa le dati o mana de ajutor parintilor, bunicilor, care nu se pot deplasa, ori n-au suficienti bani pentru mancare, medicamente, si pentru voi nu e un efort.

CAPRICORN
Se pare ca o sa aveti o explicatie cu cineva care ati vrea sa faca parte din viata voastra si poate se va recupera relatia. Posibile schimbari, care pornesc chiar de la voi si o sa aranjati unele lucruri asa cum va doriti iar daca mai apar si neprevazute, o sa le faceti fata in mod sigur.

VARSATOR

O sa investiti niste bani in casa poate pentru ca abia acum ati terminat cu cheltuielile de sarbatori si va puteti ocupa de gospodarie. Se anunta o perioada banoasa si poate faceti cumva sa cultivati o colaborare, sa aveti de unde lua mai multi bani de acum incolo si in mod constant.

PESTI

Va puteti indragosti, chiar si de acelasi partener, poate fi si o stare de euforie ca ati reusit vreo performanta care atrage stima de sine. E agitatie mare la voi, sunteti plini de idei, pe care le puteti pune in aplicare si sa castigati si bani, dar sa fie si un plus de prestigiu.

Sursa: stirileprotv

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *