Search for content, post, videos

Iata ce-ti pregatesc astrele in dragoste, in ianuarie

Luna ianuarie se prevede a fi foarte agitata din punct de vedere amoros. Ar fi bine sa fiti docile cu partenerii si sa le acordati toata atentia de care au nevoie, pentru a trece de momentele dificile. 
 
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
 
Ar trebui sa iei orice esec ca pe o lectie de viata. Nu te crampona in probleme mici, dar suparatoare. Incearca sa privesti in ansamblu. Relatia cu iubitul iti este pusa in pericol de anumite barfe, mai ales in a doua parte a lunii ianuarie.
 
Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
 
In luna ianuarie, un nor de indoiala si suspiciune se napusteste asupra ta. Incearca sa analizezi lucrurile obiectiv si sa nu cazi prada minciunilor celor din jur. Intrigile din jurul tau iti pot cauza diverse conflicte cu sexul opus. Fii increzatoare in iubitul tau.
 
 Pesti (19 februarie – 20 martie)
 
Trebuie sa-i arati iubitului tau cat de mult conteaza el in viata ta. Concentreaza-te pe partile lui bune si nu ezita sa-l complimentezi, ori de cate ori te surprinde placut. Doar tu poti aduce stabilitate in viata ta amoroasa, daca esti prietenoasa si toleranta.
 
 
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
 
Luna ianuarie marcheaza un nou inceput pentru tine din punct de vedere astrologic. Pregateste-te pentru surprize de proportii, fie ca e vorba de o reimprospatare a vietii sexuale, fie ca e vorba de gasirea sufletului pereche.
 
Taur (21 aprilie – 21 mai)
 
Astrele creeaza conjuncturi deloc favorabile in jurul tau. E posibil ca partenerul tau de viata sa nu fie tocmai sincer cu tine. sa nu crezi în promisiunile lui, caci s-ar putea sa fii dusa de nas. Analizeaza bine lucrurile si nu opta pentru increderea oarba. 
 
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
 
In luna ianuarie tinzi sa exagerezi putin lucrurile si sa creezi conflicte fara motive intemeiate. In a doua jumatate a lunii lucrurile revin insa pe faga

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *