Search for content, post, videos

Iata care sunt cei mai cheltuitori parteneri, in functie de zodie

Desi credinta generala este ca noi, femeile, nu simtim valoarea banului si ca ne place sa cheltuim in nestire, o serie de studii arata ca situatia nu sta de fapt deloc asa. Se pare ca femeile sunt mult mai chibzuite decat barbatii, acestia din urma avand, in marea lor majoritate, tendinta sa arunce cu bani in stanga si in dreapta.

Potrivit datelor oferite de KRUK International, pierderea banilor si a stabilitatii financiare este un lucru mult mai grav decat pentru femei, fiind echivalent cu pierderea masculinitatii si ducand la teama despartirii de partenera. Tocmai de aceea, in momentul in care se simt puternici din punct de vedere financiar, barbatii nu ezita sa arunce pe geam sume uriase de bani.

Acelas studiu arata ca datornicul roman este in general barbat si ca din totalul datornicilor din Romania barbatii reprezentau 61,38%, in timp ce femeile doar 38,62%.

Totodata, cei de la KRUK International au facut o categorisire a celor mai cheltuitori parteneri, in functie de zodie.

Asadar, se pare ca barbatii din zodiile Gemeni, Sagetator si Rac sunt cei care acumuleaza cel mai des datorii iar cei din Varsator, Balanta si Capricorn sunt cei mai responsabili cu banii lor.

Reprezentantii celorlalte zodii insa sunt undeva la mijloc, stiind cand sa intre in datorii si niciodata nu le fac atat de mari incat sa nu le poata acoperi.

VEZI SI

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie

Cat de bun este in pat, in functie de zodie

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *