Search for content, post, videos

Horoscop complet pentru luni, 30 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Gandirea noastra logica, rationala ar putea fi tulburata de imaginatia debordanta de care dam dovada, dar si de nevoia tot mai mare de a ne urma dorintele.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Berbecii sunt dispusi sa-si asume riscuri pentru a obtine ceea ce-si doresc, afisand optimism si determinare in realizarea planurilor lor. Insa, in spatele atitudinii optimiste pe care o afiseaza, Berbecii sunt macinati de indoieli referitoare la rezultatul final al eforturilor lor. Secretul reusitei lor consta in a-si construi o strategie bazata pe informatii concrete, exacte, dar asumandu-si si existenta unor elemente pe care nu le au sub control.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Nu este cazul ca Taurii sa-si demareze planurile pentru viitorul apropiat caci informatiile pe care le detin azi se vor dovedi false sau incomplete maine. Pe plan familial, Taurii vor fi preocupati sa scape de unele obligatii si/sau treburi de facut pe care le-au tot amanat in ultimul timp. Pe plan sentimental, comportamentul nativilor din Taur capata accente tot mai romantice, simtind astfel tot mai mult nevoia de timp petrecut in doi, in intimitate.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Gemenii vor fi destul de agitati pentru ca-si dau seama cat de multe lucruri trebuie sa puna la punct. Au un program incarcat si nu stiu cum sa-si prioritizeze obligatiile astfel incat sa nu dezamageasca. Starea de confuzie a Gemenilor va disparea, insa, atunci cand vor decide sa amane luarea unei decizii de mare impact.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Cu o imaginatie hiperactiva, Racii gasesc numeroase cai de a-si indeplini dorintele, insa, incet-incet, metodele identificate de ei se vor dovedi, una cate una, ineficiente pentru ca tot apar informatii noi in „ecuatie”, dandu-le astfel peste cap planurile. In ciuda frustrarii ca nu ajung acolo unde vor, Racii trebuie sa se impace cu ideea ca nu pot preveni neprevazutul.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Leii dau dovada de multa abilitate in luarea deciziilor, insa chiar si asa risca sa altereze o relatie profesionala daca actioneaza sub impulsul momentului, in loc sa mizeze pe o abordare rationala. Pe de alta parte, pe plan sentimental, Leii descopera sau redescopera fascinatia pentru o persoana speciala din viata lor, fapt care o sa-i consume emotional, dar o sa le ofere si satisfactie.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Conexiunile emotionale ale Fecioarelor sunt destulor de fragile, nativii acestei zodii intampinand greutati in relationa cu cei din jurul lor, preferand detasarea. Insa acest comportament nu le este unul favorabil, caci risca sa piarda o oportunitate profesionala prin raceala si chiar lipsa de interes afisate.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Trairile si sentimentele Balantelor sunt neobisnuit de puternice astazi, dar chiar si in aceste conditii ele prefera sa si le pastreze pentru sine, nedivulgand ceea ce simt. Totusi, chiar daca nu o vor arata prin cuvinte, Balantele isi vor arata emotiile prin gesturi, prin actiuni, iar pe plan sentimental vor fi apreciati pentru ceea ce fac in relatia cu o persoana foarte apropiata.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Scorpionii sunt intr-o stare contemplativa astazi pe masura ce-si reevalueaza planurile de viitor si conditiile de trai. Cauta solutii pentru a imbunatati anumite aspecte, insa apar frustrari atunci cand isi dau seama ca, in prezent, au mainile legate, ca nu pot actiona in niciun fel. Trebuie sa se inarmeze cu rabdare.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Chiar daca simt nevoia si chiar prefera sa se antreneze in discutii filosofice, sa se concentreze pe aspectele abstracte ale vietilor lor, Sagetatorii vor fi fortati sa dea dovada de pragmatism. In mainile lor stau solutiile unor probleme presante de care depinde bunastarea altor persoane importante din viata lor. Sagetatorii se vor simti responsabilizati astfel, motiv pentru care vor lucra la turatie maxima pentru a nu dezamagi, lasandu-se pe ei insisi pe plan secund.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Circumstantele actuale ale Capricornului devin tot mai complexe cu fiecare zi care trece. Nativii acestei zodii sunt atrasi in interactiuni cu prietenii, familia, dar si cu colegii de munca in activitatea lor profesionala. In aceasta dinamica agitata vor aparea divergente de opinie pe care nativii din Capricorn trebuie sa le gestioneze cu mare atentie. Sa nu se lase orbiti de propria lor mandrie si sa lase de la ei, sa accepte compromisul atunci cand viitorul lor profesional depinde de acestea.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Varsatorii vor avea neobisnuit de multe toane astazi. Emotiile lor, uneori chiar irationale, o sa le tulbure viziunea clara pe care o au de obicei asupra lucrurilor din jurul lor. Soarta lor pandeste undeva in umbra si in scurt timp li se va infatisa, fapt care o sa le dea peste cap toate planurile construite pana in prezent pentru viitorul lor. Oricum ar fi, este in avantajul lor si, chiar daca vor fi speriati la inceput, isi vor da seama ca toata agitatia este, de fapt, spre binele lor viitor.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 30 iunie

 

Nevoile emotionale ale Pestilor sunt puternice astazi, fapt care ii face sa-si neglijeze obligatiile profesionale pentru a cauta momente intime cu o persoana foarte apropiata. Sunt concentrati pe viata lor sentimentala si nimic nu reuseste sa-i aduca pe o cale mai pragmatica azi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *